Închide meniul

Gică Hagi, un nou discurs manifest după înfrângerea cu Dinamo: „Vine haosul! Nu știu cât de talentat am fost”

Dan Roșu Publicat: 13 februarie 2024, 8:20

Reclamă
Gică Hagi, un nou discurs manifest după înfrângerea cu Dinamo: „Vine haosul! Nu știu cât de talentat am fost

Farul - CFR Cluj 1-1. Gică Hagi şi Adi Mutu s-au încurcat reciproc

Gică Hagi, pe banca Farului - Hepta

Gică Hagi a ţinut un nou discurs manifest după înfrângerea Farului cu Dinamo, 0-2, una dintre marile surprize ale sezonului. Regele susţine că acesta este al treilea moment în care echipa a clacat, după cele din Europa cu Sheriff şi Helsinki.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E al treilea moment în care am greșit anul acesta! Am avut două, iar ăsta e al treilea. Le-am zis: «E un moment important pentru noi!». Dar văd că și de data aceasta am clacat. Trei momente! Sheriff, Helsinki, iar ăsta e al treilea (n.r. înfrângerea cu Dinamo).

Gică Hagi, un nou discurs manifest după înfrângerea cu Dinamo

Sunt momente în care trebuia să arătăm. Asta le-am zis toată săptămâna. Așa am pregătit meciul, dar se pare că nu m-au auzit, se pare că n-am țipat prea tare, am vorbit mai lent, mai domol, mai moale. Sper, alături de conducere, să găsim soluții viabile. Și am ratat o șansă mare!

Au fost momente frumoase la Constanța, e ușor să vorbești când momentele sunt frumoase, dar aceasta este o seară dură. Cu toții trebuie să reflectăm la tot ce s-a întâmplat. (…) Tot ce am făcut în seara aceasta trebuie evaluat foarte bine pentru viitorul Farului”, a spus Hagi la conferinţa de presă.

Gică Hagi: „Mie mi-a plăcut să mă ating cu toți”

Farul a ratat o ocazie extrem de importantă de a-şi consolida locul de play-off. Campioana are încă 4 puncte în faţa primului loc de play-out, ocupat de Sepsi. Hagi a vorbit şi despre filosofia de la care nu se abate niciodată.

Reclamă

„Contează viteza cu care gândești, viteza cu care te miști, viteza cu care joci, tehnica pe care o ai. Le-am explicat… Și le-am mai spus un aspect, întotdeauna am spus-o. Pentru mine, echipa câștigă meciurile și trofeele, iar jucătorul face diferențe.

Pentru asta, toată echipa trebuie să joace într-o direcție. Ofensivă și defensivă. Tactică multă, adică. Dacă nu respecți anumite lucruri și nu le faci, e foarte greu! Și vine haosul! Dacă o ia fiecare personal, vine haosul! Cred că fotbalul românesc are nevoie de aspectul acesta.

Individul face diferența, trebuie să găsești jucători care să facă diferența. Dar cum? Nu doar cu mingea, că tu 88 de minute joci fără minge! Să nu uitați lucrul ăsta! Ofensiv, defensiv, tu 88 de minute joci fără minge!

Reclamă 4 / 0/3

Contează cum se mișcă jucătorul ăla în teren, cât de iute e, cum gândește, cât de tehnic e când vine mingea le el. Apoi, când te aperi, tu trebuie să te lupți, să ai determinare. Să te lupți, contact (n.r. gesticulează). Nu poți să te ferești de contact niciodată!

Mie mi-a plăcut să mă ating cu toți! Nu știu cât de talentat am fost, dar eu o singură calitate am avut: abia așteptam să mă ating cu unu’. Să ne luăm la concurs, să vedem care-i mai iute!. Și-n minte, și-n picioare.

Așa trebuie să fii! Dacă nu, vine un meci ca ăsta (n.r. – cu Dinamo), în care tot timpul ți se pare că ești cu o secundă în spate. Eu cred că ei s-au simțit prost în teren, să nu zic altceva. Sper s-o uite și s-o ia de la capăt! Cu cine? Vom reflecta, bineînțeles. Trebuie să găsim soluții, n-avem timp să plângem prea mult”, a încheiat Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și