Închide meniul

Gică Hagi jubilează după CFR Cluj – Farul 1-3: „Am arătat că avem o echipă talentată!”. „Regele”, fermecat de Louis Munteanu: „S-a născut să marcheze! Așa s-a întors și Ianis”

Cosmin Cioboată Publicat: 28 august 2022, 21:07

Reclamă
Gică Hagi jubilează după CFR Cluj – Farul 1-3: „Am arătat că avem o echipă talentată!. „Regele, fermecat de Louis Munteanu: „S-a născut să marcheze! Așa s-a întors și Ianis

Gică Hagi surprinde după Farul - FCSB 3-1. Louis Munteanu şi Denis Alibec

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gică Hagi jubilează după CFR Cluj – Farul 1-3. Echipa „Regelui” a reușit o revenire răsunătoare în Gruia, după ce a fost condusă cu 1-0. La finalul partidei de la Cluj, Hagi și-a lăudat la scenă deschisă jucătorii pentru atitudinea și evoluția din teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a fost „fermecat”, în special, de Louis Munteanu, puștiul de 20 de ani care a reușit o „dublă” superbă în poarta campioanei.

Gică Hagi jubilează după CFR Cluj – Farul 1-3: „Am arătat că avem o echipă talentată!”

Gică Hagi se bucură pentru succesul din Gruia, dar anunță că rămâne cu picioarele pe pământ în ceea ce privește lupta pentru titlu. După primele 7 etape, Farul este lider în Liga 1, cu 15 puncte, la egalitate cu Rapid.

Când a vorbit despre Louis Munteanu, „Regele” a amintit că și Ianis Hagi s-a întors cu mult entuziasm de la Fiorentina, la fel ca atacantul de 20 de ani revenit sub formă de împrumut la Constanța, în această vară.

În plus, Hagi a oferit ultimele detalii despre fiul său, care muncește din greu să revină pe teren după accidentarea suferită la începutul anului.

Reclamă

„Este o victorie frumoasă, am jucat la CFR, o echipă europeană. Demonstrăm că avem potențial, crește încrederea în echipă. Am jucat un fotbal bun, ne-am adaptat la stilul lor. Cu echipe precum CFR, FCSB și Craiova trebuie să te aperi. Cel mai important e că avem două meciuri în care reușim să revenim după ce am fost conduși.

(N.r. – Despre Louis Munteanu) Noi îl ajutăm, el ne ajută pe noi. E un vârf care s-a născut să marcheze goluri, are golul în sânge. E un nouar, are 20 de ani, a venit schimbat de la Fiorentina, fizic, din toate punctele de vedere. Așa cum s-a întors și Ianis s-a întors și el.

(N.r. – Despre campionat). Trebuie să rămân cu picioarele pe pământ. Sunt meciuri cu ritm, cu intensitate, trebuie să facem față, să găsesc soluții. Cei care au intrat au făcut-o bine și au adus un plus.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Urmează meciurile cu FCSB și Universitatea Craiova) Trebuie să credem că suntem noi. E o echipă talentată, și azi am arătat că avem talent în echipă. Jucători talentați, care nu sunt încă la capacitate maximă. Când vor fi toți acolo, vom arăta și mai bine.

(N.r. – Despre Ianis Hagi) Muncește să revină, e foarte bucuros că echipa (n.r. – Rangers) merge bine. Au ajuns în Champions League, au revenit pe primele locuri unde au fost întotdeauna. Toți sunt bucuroși la club. Iar în momentul pe care îl consideră ei, îl așteptăm să revină pe teren”, a spus Gică Hagi, pentru Digisport.

Farul a făcut o „remontada” spectaculoasă în Gruia! Louis Munteanu, eroul „Regelui”

Echipa lui Gică Hagi s-a impus pe terenul campioanei, la finalul unui meci spectaculos. Louis Munteanu a fost eroul „Regelui”, reușind o „dublă” fantastică. În urma victoriei răsunătoare din Gruia, Farul a urcat pe primul loc în Liga 1, la egalitate de puncte cu Rapid.

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 10, prin Malele, apoi a urmat o „remontada” excepțională a formației lui Hagi. Alexi Pitu a restabilit egalitatea în minutul 36, apoi a venit rândul lui Louis Munteanu să iasă la rampă.

Puștiul de 20 de ani de la Farul, revenit sub formă de împrumut la echipa „Regelui” de la Fiorentina în această vară, a marcat două goluri în minutele 62 și 88, asigurând o victorie extrem de importantă pentru Farul.

Echipa constănțeană a acumulat 15 puncte după primele 7 etape din Liga 1. De cealaltă parte, CFR Cluj rămâne pe locul 9, cu 9 puncte.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și