Închide meniul

Gică Hagi l-a impresionat chiar şi pe Gianni Infantino! Mesajul pe care preşedintele FIFA i l-a transmis „Regelui”

Viviana Moraru Publicat: 6 iunie 2023, 18:57

Gică Hagi l-a impresionat chiar şi pe Gianni Infantino! Mesajul pe care preşedintele FIFA i l-a transmis „Regelui

Gică Hagi l-a impresionat chiar şi pe Gianni Infantino

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă

  • Gianni Infantino, mesaj superb pentru Gică Hagi
  • Ce a transmis preşedintele FIFA

Gică Hagi l-a impresionat chiar şi pe Gianni Infantino. Preşedintele FIF i-a transmis un mesaj superb „Regelui”, după titlul cucerit de Farul, în sezonul recent încheiat de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a încheiat un sezon de vis cu Farul. Constănţenii au devenit campioni în Liga 1, pentru a doua oară în istorie.

Gică Hagi l-a impresionat chiar şi pe Gianni Infantino

Gianni Infantino s-a declarat impresionat de succesul înregistrat de Gică Hagi, pe banca celor de la Farul. Preşedintele FIFA a ţinut să-l felicite pe „Rege”, pentru performanţa înregistrată în ultimul sezon de Liga 1.

Reclamă

De asemenea, Gianni Infantino a punctat în mesajul său şi faptul că Gică Hagi a contribuit şi la dezvoltarea fotbalului din România.

„Stimate Președinte, îmi face o mare plăcere să felicit clubul FCV Farul Constanța pentru că a devenit campioana României 2022/2023. Acest titlu nu ar fi fost obținut fără munca asiduă, pasiunea și dăruirea întregii echipe, iar toți cei din club pot fi foarte mândri de acest succes.

Reclamă

Vă rog să transmiteți felicitările tuturor celor implicați în această mare realizare! De asemenea, în numele întregii comunități fotbalistice, profit de această ocazie pentru a îți mulțumi și ție, și Federației Române de Fotbal, pentru contribuția dumneavoastră la dezvoltarea și prosperitatea fotbalului în România și în Europa”, se arată în mesajul transmis de Gianni Infantino, conform site-ului oficial al FRF.

Gică Hagi şi-a făcut planul pentru sezonul viitor

Gică Hagi şi-a făcut planul pentru sezonul viitor şi a dezvăluit ce strategie de transferuri va avea la Farul. „Regele” susţine că tot jucătorii români vor reprezenta nucleul echipei, însă se vor transfera mai mulţi fotbalişti străini. Pentru acest fapt, îl va consulta pe brazilianul Eric, care a fost adus în staff-ul tehnic al constănţenilor.

În contextul în care unii jucători vor pleca de la Farul, Gică Hagi a declarat că se vor face transferuri în această vară. „Regele” susţine că are de gând să aducă mai mulţi brazilieni la echipă, motiv pentru care Eric se află în staff-ul său.

Reclamă 4 / 0/3

„Eric a venit pentru brazilieni. Vrem să luăm brazilieni. Avem brazilieni şi el trebuia să traducă. Rivaldinho a venit, e brazilian. Uşor, uşor, vedem… Unul poate să fie francez, altul brazilian. Ne uităm şi la străini. Dacă am zis că trebuie să devenim globali…

Trebuie să devenim mai buni. Nu putem să găsim totul la noi. Mai ales când suferim. Că noi suntem în suferinţă acum. Trebuie să găsim ceva de afară, care să ne ajute să urcăm. O să vedeţi mai multe transferuri din afară. Românii o să fie baza, dar ne mărim numărul de străini.

Am zis ce gândesc. Vezi? M-ai făcut să zic. Sunt mulţi străini. Suntem atenţi la toate detaliile. Urmărim mai mulţi”, a declarat Gică Hagi, pentru orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”