Închide meniul

Gică Hagi l-a scos din lot pe Tudor Băluță, înainte de UTA Arad – Farul: “L-am lăsat acasă!”. “Regele” a început să râdă la conferință: “Ne ziceți tot primul ’11’?”

Cosmin Cioboată Publicat: 22 februarie 2023, 16:10

Reclamă
Gică Hagi l-a scos din lot pe Tudor Băluță, înainte de UTA Arad – Farul: “L-am lăsat acasă!”. “Regele” a început să râdă la conferință: “Ne ziceți tot primul 11?”

Reacţia lui Gică Hagi, după ce a văzut proiectul noului stadion

Hepta

Gică Hagi l-a scos din lot pe Tudor Băluță, înainte de UTA Arad – Farul. Liderul din Liga 1 va juca pe terenul arădenilor vineri, de la ora 20:30, în etapa cu numărul 27. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Înaintea partidei cu UTA, Gică Hagi a anunțat ultimele decizii luate la nivelul lotului de la Farul. “Regele” a precizat că Tudor Băluță a fost scos din lot pentru duelul de la Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, Gică Hagi a anunțat la conferința de presă că Enes Sali va începe titular în linia ofensivă a “marinarilor”, în locul revelației Adrian Mazilu.

Gică Hagi l-a scos din lot pe Tudor Băluță, înainte de UTA Arad – Farul: “L-am lăsat acasă!”

Gică Hagi nu s-a ascuns și a dezvăluit câteva dintre mutările pregătite pentru meciul cu UTA Arad. Managerul liderului din Liga 1 a explicat de ce a ales să-l lase în afara lotului pe Tudor Băluță.

Băluță s-a obișnuit să fie titular la Farul. Mijlocașul de 23 de ani a adunat 23 de meciuri în actualul sezon din Liga 1, reușind să înscrie două goluri și să ofere două assist-uri.

Hagi nu va miza însă pe serviciile sale și la partida cu UTA Arad, de vineri seară.

Reclamă

“Pe Băluță l-am lăsat acasă. El vine după o perioadă foarte grea, cu meciuri foarte multe. Am considerat că avem jucători pe postul lui cu care să-l înlocuim foarte bine. Are și cartonaș galben, așa că l-am lăsat acasă.

Începe o săptămână foarte grea, cu 3 meciuri. Două deplasări foarte lungi și un meci acasă foarte puternic cu un adversar foarte bun. Dar în rest toți jucătorii sunt cu noi, chiar dacă avem foarte multe cartonașe galbene, trebuie să ne adaptăm. Sperăm să facem un meci foarte bun”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

“Regele” a început să râdă la conferință: “Ne ziceți tot primul ’11’?”

În același timp, “Regele” a dezvăluit că Enes Sali va fi titularizat la meciul de la Arad în locul lui Adrian Mazilu. Cel din urmă a impresionat în ultimele meciuri la Farul, dar Hagi nu îl va folosi din primul minut în următoarea partidă.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi a început să râdă când unul dintre jurnaliștii prezenți la conferința de presă i-a propus să dezvăluie întreaga echipă de start a Farului.

Managerul „marinarilor” a precizat și că Ionuț Nedelcearu, prezent alături de el la conferința de presă, va fi titular la meciul cu UTA Arad.

“La UTA o să jucăm cu Sali în locul lui Mazilu. Băgăm unul de 2006. Mai avem, nu sunt doar ei (n.r. – Denis Alibec, Louis Munteanu și Adrian Mazilu). Avem tineri foarte buni, o dată joacă unul, o dată celălalt. O dată e Cojocaru. Ușor, ușor, e nevoie de timp.

În timp trebuie să găsim și spațiu pentru ei. Asta nu înseamnă că Mazilu n-a făcut-o foarte bine. Suntem foarte mulțumiți de el, dar fiecare are șansa lui și trebuie să i-o dăm. Chiar ne bat la ușă și trebuie să avem grijă de ei (…)

(Reporter – Puteți să spuneți tot primul ’11’?). Păi Nedelcu va juca sigur atunci (râde). Am zis-o așa pentru că trebuie să gestionezi bine jucătorii tineri. Când îi băgăm, cum îi băgăm. L-am văzut foarte bine pe Sali și cred că merită și el să înceapă, cu Louis Munteanu și Denis Alibec în față”, a mai spus Gică Hagi.

Farul Constanța este lider în Liga 1, cu un avans de două puncte față de CFR Cluj, cu 4 etape rămase până la finalul sezonului regular.

În ultimele 4 meciuri rămase din sezonul regular, Farul va da piept cu UTA Arad (deplasare), Sepsi Sf. Gheorghe (acasă), U Cluj (deplasare) și Rapid (acasă).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute Vezi toate știrile
Citește și