Închide meniul

Gică Hagi, la meciul 300 ca antrenor în Liga 1. „Regele” a fost premiat înainte de Farul – Sepsi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 martie 2023, 17:20

Gică Hagi, la meciul 300 ca antrenor în Liga 1. „Regele a fost premiat înainte de Farul – Sepsi

Gică Hagi, la meciul 300 ca antrenor în Liga 1

Gică Hagi a primit un tricou special / Captură Orange Sport

Gică Hagi a ajuns la meciul 300 ca antrenor în Liga 1. Disputa Farul – Sepsi, din prima etapă a play-off-ului, a fost una cu adevărat specială pentru liderul Generaţiei de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a fost premiat, la startul disputei de la Ovidiu. Îmbrăcat la costum, „Regele” a primit un tricou cu numărul 300 pe spate şi un buchet uriaş de trandafiri albi.

Gică Hagi, la meciul 300 ca antrenor în Liga 1

Partida va fi una specială pentru Gheorghe Hagi, care va bifa meciul 300 ca antrenor în principala competiţie internă, el fiind doar al 31-lea tehnician din istoria campionatului care atinge această cifră„, a transmis lpf.ro înainte de startul disputei.

Gică Hagi are planuri de titlu în această ediţie de campionat. A intrat în play-off la egalitate de puncte cu CFR Cluj. Hagi ar putea câştiga al doilea titlu din postura de antrenor. A mai terminat pe primul loc cu Viitorul, în 2017.

Gică Hagi, mesaj înainte de startul play-off-ului: „Nu suntem cei mai buni!”

Gică Hagi, premiat înainte de Farul - Sepsi
Gică Hagi, premiat înainte de Farul – Sepsi

Gică Hagi a transmis un mesaj clar înainte de startul play-off-ului. Tehnicianul de la Farul susţine că echipa sa va începe un alt campionat, după ce sezonul regular a luat sfârşit. De asemenea, „Regele” a declarat că echipa sa nu este cea mai bună din Liga 1, însă se luptă pentru a rămâne pe primul loc.

Reclamă

Managerul de la Farul a mai dezvăluit că are încredere deplină în echipa sa, care a demonstrat că se poate bate de la egal la egal cu orice formaţie din Liga 1, în acest sezon.

Aș începe cu tot ce am făcut noi până în campionatul regular, unde cred că statisticile ne arată că am fost cei mai buni. Am făcut o muncă extraordinară, să reușim să fim pe primul loc. Un lucru probabil imposibil în vară când am început să planificăm acest succes. Dar acest succes s-a terminat și vine play-off-ul, unde avem o mare provocare, aceea de a încerca să fim cei mai buni. Să mergem cu gândul ăsta, să muncim pentru acest lucru.

Cu siguranță că va fi foarte greu, toate echipele sunt foarte bune, dar noi am arătat în duelurile directe c ei că suntem mai buni decât ei. Pentru că avem cele mai multe goluri, avem foarte puține meciuri pierdute și un egal. Am demonstrat și cu cei mari că suntem foarte buni. Sperăm să păstrăm această linie, să fim la final de inspirați și să muncim bine.

Reclamă 4 / 0/3

Vom încerca să fim cei mai buni, nu suntem cei mai buni. Nu putem să trăim cu această idee. Fiecare meci acasă sau în deplasare e foarte greu, dar ca să fii campion trebuie să știi să joci acest gen de meciuri, cu multe detalii legate de adversar, suporteri, climă sau teren.

„Noi suntem adevărata surpriză a campionatului”

Am încredere în grup. Am o echipă foarte frumoasă, am un grup foarte bun, uman, un grup de jucători foarte talentați. Sper să îi avem pe toți, ușor ușor. La primul meci de acum, de acasă, Boli e accidentat, Vlad are o răceală și nu poate fi cu noi, dar Popescu are cartonaș. E o oportunitate pentru ceilalți.

(N.r. – Despre Sepsi) Întâlnim o echipă care are un lot foarte bun, echipa știe fotbal, antrenorul e experimentat și au un lot cu care pot înlocui ușor 4-5-6 jucători. S-au calificat și cred că au un moral foarte bun. Va fi un meci foarte greu.

De mâine încolo începe altă provocare mare pentru noi. Din toate echipele din play-off, cred că singurii care nu erau luați în calcul suntem noi. Noi suntem adevărata surpriză a campionatului. O surpriză foarte mare. O echipă foarte foarte bună căreia nimeni nu îi dădea nicio șansă. Niciodată nu s-a pus problema asta, poate nici cei din Constanța. Dar uite că suntem acolo și trebuie să ne luptăm. Ne dorim să devenim cei mai buni”, a declarat Gică Hagi, în conferinţa de presă premergătoare duelului dintre Farul şi Sepsi.

Recomandări
  • Gică Hagi, meciul 300 din postura de antrenor al unei echipe din Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
5:58 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și