Închide meniul

Gică Hagi, lămuriri după ce l-a propus pe Denis Alibec la Rapid: „De asta suntem pe primul loc!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 noiembrie 2022, 17:31

Gică Hagi, lămuriri după ce l-a propus pe Denis Alibec la Rapid: „De asta suntem pe primul loc!

Gică Hagi, la picioarele lui Denis Alibec

Gică Hagi l-ar fi sfătuit pe Adi Mutu să-l transfer pe Rapid / Colaj Hepta

Gică Hagi a venit cu lămuriri după ce Adi Mutu a dezvăluit că „Regele” l-a propus pe Denis Alibec la Rapid. Antrenorul Farului a recunoscut că a purtat o discuţie cu „Briliantul”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi este încântat că l-a putut aduce pe Alibec la Farul. Speră ca atacantul de 31 de ani să rămână la Constanţa cel puţin până la finalul sezonului. Şase goluri a înscris Denis Alibec în 11 etape.

Gică Hagi, lămuriri după ce l-a propus pe Denis Alibec la Rapid

„Regele” a lăsat de înţeles că Mutu nu ar fi trebuit să vorbească despre discuţia purtată în toiul nopţii.

În primul rând a fost o discuţie între mine şi Adi Mutu, nu pentru presă. Şi doi Alibec e la noi, aşa că noi suntem probabil cu un pas înainte acum. De asta suntem pe primul loc, Alibec joacă la noi şi ne bucurăm că e cu noi. Sperăm să rămână şi să joace pentru noi. După, vedem unde o să ajungem„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Pe primul loc în Liga 1, Farul are cinci puncte avans faţă de Rapid. Hagi refuză să se gândească deja la titlu.

Reclamă

Am jucat cu echipe foarte bune, am jucat meciuri în deplasare. Dacă voi credeţi că Farul acum trebuie să domine toate meciurile de la cap la coadă, că joacă acasă sau în deplasare, că Farul e prea mare pentru toţi, nu! Noi suntem mai echilibraţi, a trebuit să ne apărăm, am întâlnit adversari foarte buni.

Nicio echipă în momentul de faţă… toate care au crezut de la început că vor fi campioane au avut probleme. Aşa că nu vă gândiţi la lucrul ăsta, suntem la jumătatea drumului. Ce rost are să vorbim de campioană până nu se termină sezonul regular? Deocamdată lupta este pentru cine intră în play-off, toate ne luptăm acolo, toate vrem să fim acolo. Sperăm să fie acolo şi Farul şi după vom vorbi. Vom vedea câte puncte avem, cum stăm, ce am făcut bine, ce nu am făcut bine„, a mai spus Hagi.

Gică Hagi l-a sunat în toiul nopții pe Adrian Mutu și l-a sfătuit să-l transfere pe Denis Alibec

Gică Hagi l-a sunat în toiul nopții pe Adrian Mutu și l-a sfătuit să facă un transfer. „Briliantul” a dezvăluit că „Regele” l-a contactat la 1 și jumătate noaptea pentru a-l felicita pentru parcursul excelent al Rapidului din campionat, dar și pentru a-i recomanda să-l transfere pe Denis Alibec, chiar de la Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu a declarat că va lua în calcul un posibil transfer al lui Denis Alibec în Giulești, după ce se va sfătui cu acționarii Rapidului, Victor Angelescu și Dan Șucu.

După meciul cu Farul, Gică m-a sunat la ora 1 și jumătate noaptea. M-a felicitat pentru parcurs, mi-a zis că a simțit forța Rapidului la nivel fizic și nu numai.

Gică mi-a zis ceva despre Alibec. Nu negăm faptul că ne place jucătorul. E foarte greu să nu fie plăcut acum de o echipă din România. Mi-a zis că aș avea șanse la campionat cu Alibec în echipă. Da, că iau titlul cu el. Dar el e subiectiv. Eu, fiind obiectiv, spun așa: e greu ca Alibec să nu-i placă în momentul de față cuiva.

Eu am o relație foarte bună cu Alibec. Nu neg faptul că mi-ar plăcea un atacant de genul lui la Rapid. Dar până să-l iau pe Alibec de la nașul (n. r. – Gică Hagi e nașul de cununie al lui Adi Mutu), mai trebuie să vorbesc cu Victor (Angelescu) și cu domnul Șucu.

Vorbeam și cu Nico, președintele nostru, eu cred că ar trebui să fim calculați, indiferent de ce entuziasm avem. Și să ne gândim să facem lucrurile care să aibă o bază, adică să reușim să construim sănătos. Nu euforic, nu de moment, să ne gândim a la long ceea ce înseamnă pentru noi această construcție a noului Rapid.

Mă bucură faptul că Denis și-a revenit la forma lui, acum el trebuie să continue o perioadă mai lungă, pentru că a mai avut perioade când a fost într-o formă foarte bună. După aceea, trebuie să analizăm cât de mult poate să ajute el Rapidul. Și câți ani poate să ne ajute…

Denis Alibec a și declarat, după meciul cu noi, că “ce jucător nu și-ar dori să joace în acest moment în Giulești?”, dar e greu de realizat transferul. Îți dai seama că Gică nu o să-i dea drumul, mai ales că e și în luptă directă cu noi pentru titlu”, a spus Adrian Mutu, pentru Fanatik.

Reclamă

Denis Alibec a rupt tăcerea, după ce Gică Hagi l-a propus la Rapid!

Denis Alibec a vorbit în premieră despre scenariul respectiv. Internaționalul român exclude o despărțire de Farul înainte de finalului sezonului și lasă poarta deschisă pentru un transfer în străinătate, la vară.

Am înțeles, dar nu am nimic să comentez. Sunt jucătorul Farului, este echipa mea de suflet și, cu siguranță, voi rămâne aici. (N.r. – Dar dacă vei primi o ofertă din străinătate?) Poate atunci mă voi gândi, dar până în vară sunt jucătorul Farului și nu mă gândesc la plecare”, a spus Denis Alibec, după ultimele zvonuri apărute.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și