Închide meniul

Gică Hagi, lovitură de proporţii pentru Gigi Becali! Îi ia pe jucătorul pe care patronul de la FCSB l-a dorit cel mai mult

Reclamă

Publicat: 5 ianuarie 2023, 14:48

Gică Hagi, lovitură de proporţii pentru Gigi Becali! Îi ia pe jucătorul pe care patronul de la FCSB l-a dorit cel mai mult

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Profimedia

Gică Hagi, lovitură de proporţii pentru Gigi Becali. E aproape să îl transfere pe Kevin Boli la Farul. Kevin Boli a câştigat 4 titluri de campion în România: unul cu Viitorul (n.r. – actuala Farul Constanţa) şi 3 cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin Boli a ajuns în România în 2015, când Gică Hagi l-a adus la Viitorul. Cariera lui Boli în România a avut o ascensiune fulminantă. Boli a câştigat un titlu cu Viitorul şi 3 titluri cu CFR Cluj.

Gică Hagi, lovitură de proporţii pentru Gigi Becali

După ce s-a anunţat despărţirea lui Kevin Boli de FC Botoşani, se părea că fundaşul ivorian are cale liberă către FCSB. Lucrurile nu stau, însă, aşa. Kevin Boli este aproape de a semna cu Farul Constanţa, anunţă fanatik.ro. Conform sursei citate, echipa lui Gică Hagi urmează să anunţe transferul în următoarele zile. Boli a jucat la Viitorul, sub comanda lui Hagi, între august 2015 şi septembrie 2017. Fundaşul a evoluat în 80 de meciuri şi a marcat de 4 ori.

Până să semneze cu FC Botoşani, Kevin Boli a evoluat ultima oară în Turcia, la Samsunspor.

Flavius Stoican a oferit detalii despre situaţia lui Kevin Boli la FCSB

Flavius Stoican a vorbit despre situaţia lui Kevin Boli, care nu a mai făcut deplasarea cu echipa în cantonament.

Reclamă

„Toți cei care au plecat sau urmează să plece au avut șansa lor. Sigur, în altă parte pot avea evoluții mai bune. Avem încredere totală în toți cei care au rămas și sper să aibă reușite.

(n.r. dacă Boli va merge la FCSB) Încă nu știu 100% dacă se parafează acest transfer. Kevin Boli este un jucător foarte bun, care își dorește să joace la o echipă mai bună, atâta timp cât este mulțumit și din punct de vedere financiar”, a declarat Flavius Stoican.

Farul Constanța a oficializat trei transferuri în această iarnă

Farul Constanța a oficializat trei transferuri în această iarnă. Liderul din Liga 1 se întărește pentru titlul de campioană și continuă să fie activă pe piața transferurilor.

Reclamă 4 / 0/3

După 21 de etape, Farul ocupă primul loc în Liga 1, cu 45 de puncte și este una dintre principalele favorite la titlu.

Clubul a anunțat prin intermediul site-ului oficial venirea altor doi fotbaliști, după transferul lui Mateus Barbosa. Este vorba despre Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu, și Rolandas Baravykas, un fundaș dreapta, component al naționalei Lituaniei.

În ceea ce privește jucătorii plecați, Gică Hagi a renunțat până acum la Robert Ion, Ayrton Mboko, Robert Moldoveanu și Gabi Torje.

Farul, nevoită să vândă din nou jucători! Anunțul lui Gică Popescu: „Avem un deficit bugetar”

Farul Constanța este nevoită și în acest sezon să vândă jucători pentru a putea acoperi deficitul bugetar. Chiar dacă pe plan sportiv lucrurile funcționează perfect pentru formația lui Gică Hagi, situația financiară stă diferit.

De-a lungul anilor, pentru a acoperi cheltuielile de la club, Hagi a fost nevoit să renunțe la cei mai buni jucători ai săi. Conform „Regelui”, această situație a fost principala cauză pentru care Farul nu s-a putut lupta an de an la titlu.

Gică Popescu, președintele Farului, a anunțat că situația nu se prezintă diferit nici în acest sezon. Astfel, fotbaliștii importanți ar putea pleca de la formația constănțeană în următoarele perioade de transferuri.

„Avem un deficit bugetar pe care îl acoperim an de an din vânzări de jucători. Noi suntem forţaţi să vindem jucători, pentru că altfel nu ne putem acoperi bugetul.

Reclamă

Atunci când jucătorii noştri sunt ofertaţi de cluburi din afară, este o bucurie pentru noi, lăsând la o parte capitolul finaciar. Dar faptul că se uită la jucătorii noştri, înseamnă că apreciază calitatea lor şi ceea ce facem la Constanţa.

Noi analizăn orice ofertă primită. Ne uităm spre interesul jucătorului pentru a merge la mai bine, apoi şi la avantajele noastre financiare.

Deocamdată, nu avem oferte pentru jucătorii noştri sau nu avem oferte concrete. Când joacă bine jucătorii, sunt ofertaţi. Alibec a făcut, până acum, un sezon excepţional, cu o poftă de joc pe care nu am văzut-o la el în trecut, disponibil la un efort într-o manieră excepţională.

Pitu este în cel mai bun moment al carierei sale, pentru că până acum juca bine, dar nu marca. Acum reuşeşte să şi marcheze, este un pasator expecţional. E normal să se vorbească și despre el”, a declarat Gică Popescu, pentru orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și