Închide meniul

Gică Hagi, negru de supărare după Farul – Poli Iaşi 1-3: „O ruşine! Prima repriză, cea mai slabă pe care am văzut-o vreodată”

Bogdan Stănescu Publicat: 30 iulie 2023, 21:31

Reclamă
Gică Hagi, negru de supărare după Farul – Poli Iaşi 1-3: „O ruşine! Prima repriză, cea mai slabă pe care am văzut-o vreodată

Gică Hagi și-a criticat jucătorii după Rapid - Farul 3-1

Gică Hagi, supărat pe banca Farului / Profimedia Images

Gică Hagi a fost negru de supărare după Farul – Poli Iaşi 1-3. Antrenorul şi patronul Farului a catalogat drept „o ruşine” modul în care s-au prezentat elevii lui astăzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a precizat că este în plină evaluare şi că va lua deciziile necesare după această evaluare.

Gică Hagi, negru de supărare după Farul – Poli Iaşi 1-3: „O ruşine!”

Cred că toată lumea a văzut, ce să zic… din păcate. La fotbal trebuie să fii conectat, să fii concentrat 100%, să joci fotbalul tău, nu poţi să fii doar 50%.

O primă repriză, cea mai slabă pe care am văzut-o eu vreodată. Toată lumea a văzut, o ruşine din partea noastră. Probabil semnalele erau dinainte, toate semnalele pe care le-am dat.

Am dat cu fundul de pământ, scuzaţi-mă de expresie. Dacă nu uităm repede că am fost campionii României şi să trecem la treabă, vom avea probleme.

Reclamă

Toţi suntem în evaluare. Când nu joci ca echipă bine, defensiv şi ofensiv, se vede. Am spus-o, trebuie să joci fără minge. Iarăşi, când ai mingea, trebuie să ştii cum să joci. Vom vedea când se încheie evaluarea. Suntem foarte mulţi în vestiar.

N-ai ce să zici, ce să faci, lucrurile au fost în halul în care au fost. Trebuie să reflectăm, să evaluăm şi vom lua decizii, care trebuie să fie bune pentru club.

Asta am vorbit la pauză (n.r.: să încerce să revină), am încercat să facem ceva, dar acelaşi lucru şi în repriza a doua, s-a luat gol rapid”, a spus Gică Hagi pentru digisport.ro, după Farul – Poli Iaşi 1-3.

Reclamă 4 / 0/3

Căpitanul Farului, prima reacţie după umilinţa cu Poli Iaşi: „Şi eu mă critic!”

Căpitanul Farului lui Gică Hagi a avut prima reacţie după umilinţa cu Poli Iaşi. Campioana României a fost învinsă de nou-promovată, scor 1-3, în etapa a 3-a a Ligii 1. Andrei Artean le-a recunoscut superioritatea adversarilor.

Zece victorii la rând acasă avea Farul, în Liga 1, până să primească vizita moldovenilor antrenaţi de Leo Grozavu. Farul cedase ultima oară la Ovidiu în luna ianuarie. CFR Cluj se impunea atunci la scor de neprezentare.

Gică Hagi a schimbat toţi titularii faţă de meciul cu Urartu. Constănţenii au suferit şi nu au avut nicio şansă cu nou-promovata.

„Au fost mai buni ca noi”

Concluziile mele sunt că Iaşul a meritat victoria, au fost mai buni ca noi. Ştiam că sunt foarte agresivi, au jucat un fotbal foarte bun şi îi felicit pe această cale.

Suntem conştienţi (n.r. că sunt campionii României), pot spune că acest lucru este şi o presiune pe noi, trebuie să demonstrăm din nou că suntem foarte buni. Trebuia să avem total altă faţă, mai ales acasă. A fost un fotbal foarte slab făcut de noi, fără ocazii, fără nimic. Au fost mai buni ca noi.

Încă nu am apucat să discutăm despre meci, cu siguranţă o să o facem mâine mai bine. Acum, la cald, e uşor de criticat. Şi eu mă critic pe mine personal, am făcut un meci foarte slab şi eu.

Am luat multe goluri, am luat şi în cupele europene. Astăzi 3 goluri, trebuie să remediem lucrul asta.

Reclamă

Cu Urartu va fi foarte greu. Am câştigat o repriză, le-am luat şi lor pulsul. E o campioană, cu siguranţă ne va aştepta un meci greu. Vor să întoarcă scorul, ne va fi dificil. Sperăm să ne întoarcem de acolo câştigări”, a declarat Artean pentru digisport.ro.

Pentru jucătorii lui Gică Hagi urmează returul cu Urartu, din preliminariile UEFA Conference League. În meciul de la mijlocul săptămânii, Farul a fost condusă cu 1-0 şi 2-1 de armeni, dar a revenit spectaculos. Larie a marcat golul victoriei (3-2) în al cincilea minut de prelungiri.

În următorul meci din campionat, constănţenii au deplasare cu Petrolul. Poli Iaşi a obţinut primele puncte după promovare şi va juca, în etapa viitoare, pe terenul celor de la UTA Arad.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și