Închide meniul

Gică Hagi nu ia în calcul câştigarea titlului în Liga 1: „Nu mă uit în clasament. Avem şi noi lipsurile noastre”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2022, 16:12

Gică Hagi nu ia în calcul câştigarea titlului în Liga 1: „Nu mă uit în clasament. Avem şi noi lipsurile noastre

Gică Hagi nu se gândeşte la câştigarea titlului

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă | Profimedia

Gică Hagi a declarat că nu se gândeşte la câştigarea titlului, deşi Farul este pe primul loc în Liga 1. „Regele” a dezvăluit că se confruntă cu multe probleme de lot, în ciuda rezultatelor pozitive înregistrate de echipa sa pe parcursul turului de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a încheiat turul Ligii 1 pe primul loc. În prima rundă din retur, constănţenii se vor duela cu FC U Craiova 1948, echipă rămasă fără antrenor după plecarea lui Marius Croitoru.

Gică Hagi nu se gândeşte la câştigarea titlului în Liga 1

Gică Hagi a declarat că echipa sa se confruntă cu probleme de lot, înaintea duelului cu oltenii lui Adrian Mititelu. În ciuda acestui fapt, antrenorul de la Farul a lăudat prestaţia formaţiei sale din turul de Liga 1, şi speră ca jucătorii să menţină acelaşi ritm.

„Avem şi noi lipsurile noastre, în fiecare săptămână avem problemele noastre, dar toate sunt ascunse pentru că suntem pe primul loc. Nu e uşor să gestionezi lotul.

S-a terminat turul. Un tur excelent, unde ne-am autodepăşit, am dat tot ce am avut mai bun, s-a văzut în rezultate. Am marcat multe goluri, şi am luat puţine. Echipa a făcut meciuri foarte bune.

Reclamă

Începe returul, sperăm să păstrăm aceeaşi linie. În fiecare meci să ne luptăm pentru cele trei puncte. Cu toate că, şi în tur au fost etape în care nu am aliniat acelaşi 11. Avem în continuare probleme.

Şi acum avem trei jucători indisponibili, Benzar, Nedelcu şi Morar. Încercăm să găsim soluţii.

Sunt mulţumit de ce s-a întâmplat la Rapid. Suntem pregătiţi să mergem cu aceeaşi mentalitate. Mesajul meu e să rămânem ca în turul campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ma uit în clasament, pentru noi e important fiecare meci, pentru a crea o mentalitate de învingători. Chiar dacă ştim că suntem primii, luăm fiecare meci în parte, să încercăm să fim mai buni decât adversarul”, a declarat Gică Hagi, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu FC U Craiova 1948.

Ce a ţipat Gică Hagi către Adrian Mutu după Rapid – Farul 1-1

S-a aflat ce a ţipat Gică Hagi către Adrian Mutu după Rapid – Farul 1-1. „Regele” nu a putut accepta egalul din Giuleşti şi s-a enervat la final.

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi din cauza ocaziilor ratate de jucătorii săi în prima repriză. Antrenorul Farului Constanţa era convins că tabela trebuia să arate 3-0 pentru echipa sa.

„În prima repriză, trebuia să fie 3-0! 3-0 în prima repriză”, a țipat Gică Hagi după fluierul final.

Gică Hagi a fost şi el nemulţumit de rezultatul din partida cu Rapid. „Regele” ar fi vrut să marcheze de 3 ori în prima repriză a meciului din Giuleşti.

„Felicitări, Rapid! Prima repriză cred că meciul a fost echilibrat. În repriza a doua, ei au dominat, iar noi nu am avut prospeţime, nu am combinat cum trebuia. Lăsând la o parte anumite faze, legate de faulturi în atac în special. S-au făcut nişte faulturi…

Rapidul a jucat bine, noi probabil nu am făcut aceeaşi presiune pe care trebuia să o facem. Ei uşor, uşor cu publicul şi-au creat. Rapid dacă atacă, devin periculoşi”, a spus Gică Hagi la orangesport.ro.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Doi jucători intraţi la pauză au marcat 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” Vezi toate știrile
Citește și