Închide meniul

Gică Hagi nu se uită la CFR – FCSB: ”Mă așteaptă nevastă-mea, vreau să am o seară ca lumea, să mănânc, să beau un pahar cu vin”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 aprilie 2023, 9:25

Gică Hagi nu se uită la CFR – FCSB: ”Mă așteaptă nevastă-mea, vreau să am o seară ca lumea, să mănânc, să beau un pahar cu vin”

Gică Hagi, prima reacţie după Farul - Urartu 3-2

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gică Hagi a anunțat că nu se va uita la CFR – FCSB, meci în care un rezultat de egalitate ar ajuta Farul să se desprindă în fruntea clasamentului. ”Regele” are planuri cu soția, după victoria cu Universitatea Craiova, 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mă așteaptă nevastă-mea, vreau să am o seară ca lumea, să mănânc, să beau un pahar cu vin și să stau cu ea. Nu mă uit la meci. Nu mă interesează, noi suntem pe primul loc și e important ce facem noi. Asta am transmis echipei și după meci.

Gică Hagi nu se uită la CFR – FCSB

Suntem pe drumul bun, la Constanța se construiește ceva bun. Am făcut achiziții în vară și inclusiv cei din Constanța se gândeau că ne vom bate la retrogradare. Eu cred că sunt informat destul de bine. Toată România credea asta și voi la fel.

Lumea se grăbește, dar cei care au venit au făcut lucruri bune. Am avut cea mai bună atmosferă de până acum, și cu cântat și cu zgomot, așa cum trebuie. În spatele nostru există o comunitate și un oraș mare. Suntem pe drumul bun”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Decizia lui Gică Hagi, după ce Denis Alibec a ratat un penalty

Denis Alibec a ratat șansa de a-i aduce pe dobrogeni în avantaj, înainte de pauză, când a ratat un penalty. Nu l-a putut învinge pe portarul oaspeților, Laurențiu Popescu. Echipa lui Hagi a mai primit un penalty pe final, iar Larie a executat și a adus cele 3 puncte la echipa lui Hagi.

Reclamă

Chiar dacă Larie a bătut penalty-ul cu Alibec fiind pe teren, Hagi anunță că nu schimbă ierarhia executanților la Farul.

”Denis, cel mai bun. Din punctul meu de vedere, cel mai bun. Nu uitați că el a jucat trei meciuri într-o săptămână, nu e ușor. El a alergat, a dat pasă de gol. L-am felicitat după meci, a fost printre cei mai buni. Noi suntem puternici cu Alibec în teren.

Alibec e la echipa de pe primul loc. Alibec joacă bine. Alibec are încrederea noastră. Noi suntem mai puternici cu Alibec. Nu ni-l luați, lăsați-l acolo unde este, că este bine.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuia să bată și Larie, bat amândoi. Eu am greșit, trebuia să vorbesc cu Alibec la penalty. Aveam ceva în gând, dar, din păcate, nu i-am zis, am zis să nu-l deranjez.

E greșeala mea, trebuia să-i zic ce gândesc și cred că marca. O să-i zic, o să vorbesc și o să bată el, următorul penalty o să-l bată el și o să-l bată cum trebuie să-l bată”, a mai spus Gică Hagi.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și