Închide meniul

Gică Hagi poate da o triplă lovitură! „Perlele” Farului pe care a pus ochii un club de tradiție din Italia

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 martie 2023, 11:55

Gică Hagi poate da o triplă lovitură! „Perlele Farului pe care a pus ochii un club de tradiție din Italia

Gică Hagi vrea cu orice preț să câștige titlul

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gică Hagi poate da o triplă lovitură! „Perlele” Farului sunt pe lista unui club de tradiție din Serie A. Echipa „Regelui” poate da un nou tun financiar. Jurnaliștii italieni au făcut anunțul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform site-ului calciomercato.com, citat de Fiorentina News, șefii Fiorentinei sunt interesați de trei puști din echipa lui Gică Hagi. Este vorba despre Andrei Borza (17 ani), Adrian Mazilu (17 ani) și Alexandru Stoian (15 ani).

Gică Hagi poate da o triplă lovitură

Sursa citată anunță că agentul Pietro Chiodi, care are sub contract mai mulți jucători români, s-a întâlnit cu conducătorii Fiorentinei pentru a discuta despre posibilitatea ca fotbaliștii menționați mai sus să ajungă la formația din Serie A în sezonul următor.

De asemenea, s-a discutat și despre situația lui Louis Munteanu, fotbalist care se află sub contract cu Fiorentina și care a impresionat în actuala stagiune la Farul, sub formă de împrumut.

Borza, Mazilu și Stoian sunt printre cei mai talentați jucători de la Farul. Primii doi sunt deja titulari în echipa „Regelui”, în timp ce Stoian a debutat în Liga 1 încă dinainte să împlinească 15 ani.

Reclamă

Gică Hagi a vândut fotbalişti de 10 milioane de euro numai în ultimii trei ani.

Mazilu e urmărit și de Feyenoord şi Heerenveen

Adrian Mazilu e dorit și de Feyenoord şi Heerenveen, liderul şi echipa de pe locul 10 din Olanda. Puştiul de 17 ani al lui Hagi este cotat la 100.000 de euro, dar Regele va cere cu siguranţă un număr cu mai multe zerouri.

Conform playsport.ro, Hagi nu vrea să îl lase încă să plece pe Mazilu, fiind convins că nivelul de joc îi va creşte, iar suma de transfer va putea să fie una mult mai mare în viitor, după ce devine jucător de bază la Farul Constanţa.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi l-a luat pe Mazilu la echipa mare în vara lui 2022, în cantonamentul de la Braşov. El s-a integrat deja în primul 11 al liderului şi a marcat trei goluri, două în Liga 1 şi unul în Cupa României. Destul pentru ca Feyenoord şi Heerenveen să pună ochii pe el.

Gică Hagi vrea să o ducă pe Farul la următorul nivel

„Regele” susține că plănuiește ca, în viitorul apropiat, Farul Constanța să nu se mai bazeze, în mod exclusiv, pe jucătorii aduși din propria academie și să facă transferuri pe bani.

„Noi producem sportivi și întotdeauna o să vindem. Și Barcelona și orice echipă mare din lume, vinde și cumpără. Ideea noastră este ca la un moment dat să ajungem să cumpărăm jucători.

Trebuie să și cumpărăm. Deocamdată mergem înainte așa cum suntem noi, cu identitatea noastră și dacă se vor întâmpla lucruri mari la Farul, la un moment vum aduce și jucători pe bani.

Noi muncim în fiecare zi. Noi încercăm să găsim soluții. E treaba noastră internă. Avem obiectivele, le știm, le-am identificat. Încercăm să facem din Farul o echipă stabilă și puternică, care să aibă un proiect serios.

Eu am zis atunci despre multinaționale că ele pot veni în sport să investească ca și publicitate, ca parteneri, să poată să facă orice. Să cumpere acțiuni, o lege care să le dea un procent din cifra de afaceri.

Trebuie o lege unitară dată, pentru toată lumea și eu cred că dacă se implică multinaționalele cu un procent din cifra de afaceri, fotbalul cred că ar crește foarte mult în România”, a declarat Gică Hagi, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Gică Hagi poate da o triplă lovitură
  • „Perlele” Farului pe care a pus ochii un club de tradiție din Italia

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:55 LIVE SCOREAC Milan – Inter 0-2. Acerbi și Thuram au marcat în „Derby della Madonnina”. La acest scor, Inter este campioană matematic! 22:53 LIVE VIDEOFarense – Benfica se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:45 LIVE VIDEOMiddlesbrough – Leeds 2-3, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri în prima repriză! 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) 21:33 Al Hilal – Al Ain, marţi, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și