Închide meniul

Gică Hagi, prima reacţie după remiza înregistrată de Farul cu Universitatea Craiova: „Nu pot să fiu supărat dacă sunt pe primul loc!” Ce spune despre Denis Alibec

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2023, 0:03

Reclamă
Gică Hagi, prima reacţie după remiza înregistrată de Farul cu Universitatea Craiova: „Nu pot să fiu supărat dacă sunt pe primul loc! Ce spune despre Denis Alibec

Gică Hagi, prima reacţie după Universitatea Craiova - Farul 1-1

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Gică Hagi a oferit prima reacţie, după ce Farul a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1. „Regele” nu s-a declarat dezamăgit de rezultat, şi a vrut să-şi felicite jucătorii pentru jocul prestat, având în vedere că o repriză constănţenii au evoluat în inferioritate numerică. De asemenea, Hagi a vorbit şi despre Denis Alibec, cel care a văzut cartonaşul roşu pe final de primă repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a făcut un pas greşit în lupta la titlu. FCSB poate ajunge la un singur punct în spatele trupei lui Gică Hagi, în cazul în care o va învinge pe CFR Cluj, în duelul care este duminică, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi, reacţie după Farul – Universitatea Craiova 1-1

„Un punct, îmi felicit echipa pentru ce a făcut pe teren. Ştim să suferim, bravo lor, felicit atitudinea.

(N.r Despre Denis Alibec) Mi-a zis în vestiar…el ne-a ajutat să fim aici. Noi trebuie să-l ajutăm acum. Nu avem de ce să fim supăraţi. Că suntem pe primul loc?! Am făcut egal cu o echipă care are un lot foarte bun. Nu am de ce să fiu supărat. Sunt fericit pentru băieţi că au jucat bine, i-am felicitat.

Nu au contat absenţele. Am condus cât am fost 11 contra 11. Când am avut un om în minus, am fost egalaţi. Eu nu pot să fiu supărat, sunt pe primul loc.

Reclamă

Alţii poate sunt supăraţi pentru că am făcut egal în deplasare. Am întâlnit o echipă foarte bună, a avut 100 de ocazii, le-au avut când am avut noi om în minus. Penalty-ul lor nu cred că a fost. A atins mingea şi a căzut. Au avut multe ocazii, puteau da gol.

Şi eu am jucat fotbal, pot să-mi zic părerea mea. Unii nu vorbesc în România, ţipă! Ăsta e penalty? Atunci poate să fie penalty la orice.

(N.r despre Mihai Aioani) Când am ieşit în 2017 campion, portarul a avut o contribuţie foarte mare. Sperăm să-i dedicăm titlul lui Aioani. Văd că nu e nici în primii trei din România, deşi joacă la echipa campioană.

Reclamă 4 / 0/3

Vă las să vorbţi de meciul cu FCSB. E o săptămână importantă, sperăm să vină victoria la Constanţa. Există presiune, tensiune, meciurile sunt frumoase, pe placul suporterilor. Ei au văzut un meci foarte bun. Un meci cu intensitate, cu ritm şi jucători buni.

(N.r. despre derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj) Nu mă interesează. Eu sunt pe primul loc. Mă interesează să câştig meciul următor”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Universitatea Craiova – Farul 1-1! Pas greşit făcut de lider

Lupta la titlu se încinge, după remiza înregistrată de Farul cu Universitatea Craiova. FCSB se poate apropia la un singur punct de lider, în cazul unui succes cu CFR Cluj.

Farul a deschis scorul prin Mates Santos, în minutul 24, după ce Denis Alibec a ratat un penalty în minutul 10. Lovitura de la punctul cu var a fost dictată după consultarea arbitrajului video, însă golgheterul constănţenilor a executat lamentabil.

Ulterior, în prelungirile primei reprize, Denis Alibec a văzut direct cartonaşul roşu, după ce l-a lovit cu cotul în cap pe Ştefan Vlădoiu.

În repriza secundă, oltenii s-au năpustit în atac şi au reuşit să egaleze în minutul 81. Andrei Ivan a marcat din penalty, după ce centralul Chivulete a mers din nou la marginea terenului, pentru a revedea faza.

În runda viitoare, Farul se va duela cu FCSB, la Ovidiu.

Reclamă

Scenariile prin care echipa lui Gică Hagi poate deveni campioana României

Toate scenariile prin care Farul poate deveni campioana României, după Universitatea Craiova – Farul, scor 1-1, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. Gică Hagi păstrează şanse pentru a câştiga titlul cu echipa pe care o patronează şi la care este şi manager tehnic.

Farul a ratat pe final victoria în Bănie, după ce a jucat o repriză în inferioritate numerică. Denis Alibec a primit cartonaş roşu direct în minutul 45+4. Tot el ratase un penalty şi îi oferise un assist brazilianului Mateus în minutul 24. Andrei Ivan a marcat de la 11 metri, în minutul 82, şi a raprins lupta la titlu!

În condiţiile date, Farul nu mai poate deveni matematic campioana României dacă FCSB pierde confruntarea de acasă, cu CFR Cluj, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. În schimb, roş-albaştrii se pot apropia la un singur punct de constănţeni, dacă se impun pe Arena Naţională.

În cazul în care FCSB remizează cu CFR Cluj, Farul are nevoie doar de o remiză în meciul direct cu roş-albaştrii, de etapa viitoare, pentru a fi sigură de titlu. Echipa pregătită de Elias Charalambous a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Indiferent ce face FCSB cu CFR Cluj sau în ultima etapă, Farul câştigă titlul în cazul în care o învinge, peste două etape, pe echipa lui Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și