Închide meniul

Gică Hagi, probleme de lot înainte de Farul – Universitatea Craiova! Titularul care va absenta „3-4 luni minimum”

Viviana Moraru Publicat: 27 octombrie 2024, 17:45

Reclamă
Gică Hagi, probleme de lot înainte de Farul – Universitatea Craiova! Titularul care va absenta „3-4 luni minimum

Gică Hagi, probleme de lot înainte de Farul - Universitatea Craiova

Gică Hagi, în timpul unui meci/ Hepta

Gică Hagi se confruntă cu probleme de lot, înaintea partidei dintre Farul şi Universitatea Craiova. „Regele” a dezvăluit că Dragoş Nedelcu s-a accidentat grav şi va sta „pe bară” timp de cel puţin patru luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Nedelcu a evoluat în ultima etapă, cu Rapid. Mijlocaşul de 27 de ani a fost schimbat în minutul 28 al partidei din Giuleşti, după ce s-a accidentat.

Gică Hagi, probleme de lot înainte de Farul – Universitatea Craiova

Gică Hagi a prefaţat duelul cu Universitatea Craiova şi a anunţat că nu se va putea baza pe trei jucători, Bogdan Ţîru, Gabriel Dănuleasă şi pe Dragoş Nedelcu. „Regele” a dezvăluit cî accidentarea lui Nedelcu este una gravă, accidentare care-l va ţine departe de teren timp de minim patru luni.

„L-am pierdut şi pe Ţîru, Dănuleasă e suspendat. Nedelcu e deja accidentat grav, 3-4 luni minimum, nu sunt medic dar din informaţiile avute la genunchi… Aşa că l-am pierdut şi pe el”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Totodată, Hagi se aşteaptă la un meci dificil luni seara, de la ora 21:00, atunci când echipa sa va întâlni Universitatea Craiova. „Regele” a avut doar cuvinte de laudă la adresa oltenilor lui Costel Gâlcă.

Reclamă
Reclamă

„Întâlnim o echipa foarte talentată, foarte bună, cu un lot foarte bun care ştie fotbal şi sperăm ca noi când jucăm fotbal să o facem foarte bine, să-i desfacem, să plimbăm mingea. E o echipă foarte tehnică şi destul de verticală şi trebuie să avem grijă la aspectul ăsta”, a mai spus Gică Hagi, înainte de Farul – Universitatea Craiova-

Costel Gâlcă, reacţie înainte de Farul – Universitatea Craiova

Antrenorul oltenilor a afirmat că înfrângerea categorică cu 0-5 pe care Farul a suferit-o cu Rapid în etapa trecută va face ca partida cu jucătorii pregătiţi de Gică Hagi să fie mult mai dificilă.

„Cred că ultimul meci al Farului pe care l-a jucat împotriva Rapidului face meciul de la Constanţa mult mai greu pentru noi. Dar echipa arată mult mai bine în ultimul timp din punct de vedere fizic şi cred că este un plus pentru noi în acest moment.

Reclamă

Cu siguranţă cei de la Farul vor încerca la fel ca întotdeauna să aibă posesia. Au un joc elaborat pe care îl practică de mult timp, dar sper să găsim spaţiile necesare pentru a marca. Nu mă aşteptam la acel scor al lor din ultima etapă cu Rapidul. Dar Rapidul are un lot foarte bun la ora actuală şi nu câştigase acasă. Asta a făcut ca meciul să fie mult mai dificil pentru Farul Constanţa. Au şi greşit de câteva ori pe construcţia lor şi cred că acolo s-a decis meciul. La Farul este mai complicat pentru că este greu pentru Gheorghe Hagi să omogenizeze echipa, având în vedere că sunt multe plecări şi atunci ai nevoie de timp”, a spus Costel Gâlcă.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:45

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:30). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și