Închide meniul

Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred”

Alex Masgras Publicat: 17 mai 2024, 15:27

Reclamă
Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred

Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: "Eu aşa cred"

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Gică Hagi a avut o reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu. Fostul jucător al celor de la Farul a evoluat în prima jumătate a anului la Vitesse, sub formă de împrumut de la Brighton, dar experienţa sa în Olanda nu a fost aşa cum s-ar fi aşteptat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea meciului dintre CFR Cluj şi Farul Constanţa, din ultima etapă a play-off-ului, Gică Hagi a fost întrebat despre interesul celor de la CFR Cluj pentru atacantul de 18 ani.

Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred”

Antrenorul celor de la Farul nu a vrut să vorbească despre aceste zvonuri în primă fază, dar crede că Adrian Mazilu va evolua numai la Farul, în cazul în care se va întoarce în ţară, fiind de părere că acesta poate evolua pentru orice echipă din România:

„Mazilu nu e al nostru, e în altă parte. Dacă se întoarce acasă, se întoarce numai la noi. Aşa cred eu. E un jucător dorit şi e valoros, foarte valoros. La vârsta pe care o are, e foarte valoros. El poate să joace la orice echipă din România fără nicio problemă. Cred că e unul dintre cei mai buni atacanţi laterali tineri de la noi din ţară.

Aparţine de Brighton, ei ştiu ce o să facă cu el. Cred eu că o să se ducă la altă echipă. A avut o experienţă. Mazilu, cu siguranţă, învaţă în fiecare zi şi devine mai bun”, a declarat Gică Hagi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Reclamă
Reclamă 4

Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid

Presa din Spania a făcut o comparație fabuloasă între Gică Hagi și fiul său, Ianis Hagi, după meciul disputat de „Prinț”, împotriva celor de la Real Madrid. Mesajul transmis de jurnaliștii iberici a fost unul cu adevărat emoționant pentru toți fanii „Regelui”.

Ianis Hagi a avut o evoluție bună în duelul cu Real Madrid, pierdut de Alaves cu scorul de 0-5. Duelul de pe „Bernabeu” s-a a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

După meci, jurnaliștii spanioli au realizat o comparație între Gică și Ianis Hagi. Aceștia au amintit de perioada în care „Regele” evolua la Real Madrid și au menționat că acum, fiul său, a adus „sclipiri de calitate” în jocul echipei sale.

Reclamă

„Pe stadionul pe care un picior stâng magic al lui Gică Hagi i-a făcut pe fanii lui Real Madrid să se îndrăgostească de el, fiul său, Ianis, a părut să însufleţească cu sclipiri de calitate un duel controlat de campioană”, au notat jurnaliștii de la EFE.

Ianis Hagi a fost cel mai bun jucător de la Alaves, din duelul cu trupa lui Carlo Ancelotti. Acesta a primit nota de 7,3, potrivit site-ului de specialitate sofascore.ro, după 71 de minute de joc.

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50

Germania – Scoţia LIVE TEXT (22:00)! Se dă startul la EURO 2024. Echipele probabile la meciul de debut al turneului final

23:45

Franţa, antrenament cu 4000 de fani, înainte de EURO 2024! Ce s-a întâmplat cu Kylian Mbappe la ultima şedinţă de pregătire

23:33

Virgil Van Djik ar putea deveni cel mai bine plătit fundaș din lume! Al-Nassr vrea să îl facă coleg cu Cristiano Rolando

23:30

VideoReportaj special cu românii din Wurzburg. E sărbătoare în oraşul care a devenit „casa” tricolorilor pe durata EURO 2024!

22:58

Jaqueline Cristian a semnat cu CS Dinamo! Lovitură reușită de clubul din Ștefan cel Mare! Prima reacție a jucătoarei

22:52

Rivalul lui David Popovici, probleme înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris: „Mi s-au administrat patru injecţii cu cortizon”

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și