Închide meniul

Gică Hagi, reacţie genială când a fost întrebat de oferta de la arabi: „Sunt scump şi greu de luat”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 august 2023, 15:45

Reclamă
Gică Hagi, reacţie genială când a fost întrebat de oferta de la arabi: „Sunt scump şi greu de luat

Gică Hagi, reacţie genială când a fost întrebat de oferta de la arabi

Gică Hagi, la finalul unui meci/ Profimedia Images

Gică Hagi a avut o reacţie genială când a fost întrebat de oferta de la arabi. Managerul celor de la Farul a spus că este foarte greu să plece de la Farul pentru că este un „antrenor scump”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a spus că nu ştie să aibă o ofertă concretă, însă a lăsat să înţeleagă că ar fi dispus să plece de la Farul în cazul unei oferte de nerefuzat. Totuşi, Hagi le-a transmis celor care îl vor dori antrenor că trebuie să bage adânc mâna în buzunar.

Gică Hagi, reacţie genială când a fost întrebat de oferta de la arabi

Hagi a spus că şi arabilor le-ar fi greu să îl ia, în contextul în care maai multe staruri au ales să meargă în Arabia Saudită.

„Nu am citit aşa ceva. Şi dacă aşa ar fi, sunt greu de luat. Eu sunt foarte scump, sunt greu de urnit. E greu să fiu luat. Nimic nu este imposbil în viaţă. Dacă ar fi să se întâmple, un club de fotbal nu stă într-o persoană. Se pot găsi antrenori sau manageri poate mai buni decât mine„, a spus Gică Hagi într-o conferinţă de presă. Acesta a vorbit şi despre turul cu HJK Helsinki, din play-off-ul Conference League.

Hagi a dezvăluit că Louis Munteanu va juca pentru prima dată după revenirea la Farul.

Reclamă

Un meci foarte important pentru noi, pentru istoria noastră. Putem crea un lucru extraordinar. E un adversar care are o experienţă mult mai mare decât noi, a fost în Europa League. Noi va trebui să facem un joc ofensiv foarte bine. Trebuie să ridicăm pentru că este unul european. Sperăm să marcăm şi să jucăm. Avem încredere şi sperăm să iaşă cum vrem noi. Acolo ne aşteaptă un teren sintetic, e un detaliu de care ţinem cont. Loius Munteanu e cu noi, a făcut antrenamente. Vom vedea dacă vom începe cu el sau nu, dar cu siguranţă va fi pe teren. Ar însemna să creem istoria, ar fi un lucru extraordinar„, a mai spus Gică Hagi.

„Suntem aproape de grupe, am jucat destul de multe meciuri în calificările astea. Avem o şansă importantă. Meciurile de acasă sunt foarte importante. Ştim foarte bine cât de bine am jucat acasă sezonul trecut şi anul acesta. Adversarul e bun, pe oricine am fi putut întâlni până acum. Nimeni nu a putut să ajungă în faţa asta întâmplător. E o echipă bună, cu calitate. Eu sunt bine cu moralul, cred că toată lumea este bine. Avem o şansă frumoasă şi bună de a trece peste rezultatul negativ din campionat. Nu trebuie să ne gândim la asta, trebuie să fim toţi motivaţi”, a spus şi Tudor Băluţă înainte de Farul – HJK Helsinki.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 2-0. Andrei Ivan a dat lovitura! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape Vezi toate știrile
Citește și