Închide meniul

Gică Hagi, ofertat de un club din Arabia Saudită: „M-am întâlnit deja cu el! E un bun naţional!”

Viviana Moraru Publicat: 21 august 2023, 10:53

Reclamă
Gică Hagi, ofertat de un club din Arabia Saudită: „M-am întâlnit deja cu el! E un bun naţional!

Gică Hagi, ofertat de un club din Arabia Saudită

Gică Hagi, în timpul unui meci/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES/ Hepta

Gică Hagi a fost ofertat de către un club din Arabia Saudită. Impresarul Florin Manea a dezvăluit că a purtat o discuţie cu „Regele”, în care i-a prezentat acestuia interesul saudiţilor pentru serviciile sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a antrenat ultima dată în străinătate, în perioada 2010-2011, la Galatasaray, echipă pe care a mai antrenat-o şi în perioada 2004-2005.

Gică Hagi, ofertat de un club din Arabia Saudită

Florin Manea a mărturist că Gică Hagi le-a atras atenţia milionarilor din Golf. Impresarul a declarat că a purtat deja o discuţie cu „Regele”, însă nu a vrut să dezvăluie şi răspunsul pe care acesta l-a acordat cu privire la ofertele primite din Golf.

În acest context, gsp.ro notează faptul că Gică Hagi ar fi tentat să accepte o propunere venită de la un club din Arabia Saudită, campionat în care evoluează jucători precum Cristiano Ronaldo, Neymar sau Karim Benzema.

„Am fost la mare, m-am întâlnit cu Gică pentru că m-a întrebat de el cineva dintr-o țară cu bani mulți. M-a întrebat cineva: «Crezi că Hagi ar accepta»?, Băi, nu știu, o să îl întreb,

Reclamă

Am avut o discuție și m-am lămurit. Eu l-am întrebat… m-a surprins răspunsul, dar nu pot să vă zic.

Să dea Dumnezeu să pot să fac bani de pe urma lui Hagi. Pentru mine e un bun național. Unde te duci, deschizi porți. N-ai cum să nu respecți un om așa cunoscut. A fost o întrebare, la fotbalul până nu vezi scris se schimbă o grămadă de lucruri”, a declarat Florin Manea, pentru sursa citată mai sus.

De asemenea, Florin Manea a vorbit şi despre sumele colosale care se învârt în fotbalul din Arabia Saudită. Pe lângă salariile pe care le încasează jucătorii, şi antrenorii sunt extrem de bine plătiţi în Golf. Impresarul i-a dat exemplu pe Steven Gerrard şi Roberto Mancini.

Reclamă 4 / 0/3

„S-au dus Steven Gerrard acolo, Mancini va lua 40 de milioane de euro pe an. Cred că și Gerrard tot cam așa. Gândește-te că e fără taxe, e net!”, a mai adăugat Florin Manea, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Gică Hagi și-a criticat jucătorii după Rapid – Farul 3-1

Gică Hagi și-a criticat jucătorii după Rapid – Farul 3-1. „Regele” a reacționat, după ce echipa sa a fost învinsă de Rapid, în Giulești, cu scorul de 1-3. Partida a contat pentru etapa a 6-a din Liga 1.

„Un meci frumos, dar cred că defenisv am făcut prea multe greșeli. Am dat spații, nu am alergat, ofensiv foarte slab în prima repriză, o construcție care se vedea lent și previzibil. Atunci când nu surprinzi adversarul nu poți marca. Și noi am avut șansa noastră.

În apărare trebuie să te aperi cu toată echipa, în atac trebuie să ataci cu toți jucătorii. Când pierzi 3 meciuri la rând își pui un semn de întrebare. Eu le-am atras atenția, dar se pare că e prea mult pentru noi să jucăm bine și în campionat și în Europa. (n.r. despre Andrei Borza) Un jucător când pleacă trebuie să fie profesionist, nu a uitat de unde a plecat, noi l-am crescut, e un jucător foarte tânăr și puternic.

Trebuie să strângem grupul, să ne conectăm și în campionat așa cum o facem în Europa. Cred că în campionat suntem puțin superficiali. Cu HJK Helsinki jucăm acasă, trebuie să jucăm bine, o să fie greu dar trebuie să ne revenim în aceste 3 zile. Contează și aceste puncte irosite, trebuie să ne gândim la rezultate, orice înfrângere ne va costa. Nu e un lucru bun, dar se pare că Europa e prea mult pentru noi” a spus Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
Vezi toate știrile
Citește și