Închide meniul

Gică Hagi, refuzat de Ion Gheorghe! Atacantul dorit de „Rege” la Farul s-a înțeles cu o altă echipă din Liga 1

Cosmin Cioboată Publicat: 12 mai 2022, 18:51

Gică Hagi, refuzat de Ion Gheorghe! Atacantul dorit de „Rege la Farul s-a înțeles cu o altă echipă din Liga 1

Gică Hagi este antrenorul celor de la Farul

Gică Hagi este antrenorul celor de la Farul / Hepta

  • Gică Hagi a fost refuzat de Ion Gheorghe
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Gică Hagi, refuzat de Ion Gheorghe! Atacantul lui FC Voluntari era dorit de „Rege” la Farul, însă a ales să meargă la o altă echipă din Liga 1 începând din sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe va ajunge la Sepsi Sf. Gheorghe la vară, anunță gsp.ro. Cele două părți s-au înțeles încă de acum o lună, dar transferul întârzie să fie anunțat oficial din cauza finalei Cupei României.

Gică Hagi, refuzat de Ion Gheorghe! Atacantul a ales Sepsi în detrimentul Farului

FC Voluntari s-a calificat în ultimul act al Cupei și ar putea lupta pentru trofeu chiar cu Sepsi. Covăsnenii au câștigat meciul tur din semifinale cu Universitatea Craiova, scor 2-1. Manșa retur se joacă astăzi și poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă

Conform sursei citate, Ion Gheorghe va primi un salariu de 9.000 de euro/lună la noua echipă. În schimb, Gică Hagi îi oferea 5.000 de euro, sumă care nu l-a convins pe atacantul de 22 de ani.

„Sunt niște discuții, încă nu a semnat.”, a declarat Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, pentru Gazetă.

Reclamă

Ion Gheorghe a ajuns la FC Voluntari în 2018, după ce și-a făcut junioratul la Dinamo. Tânărul jucător a adunat 35 de apariții în actualul sezon, reușind să înscrie 5 goluri și să ofere 5 assist-uri.

1,3 milioane de euro este cota de piață a lui Gheorghe, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Farul nu a primit licenţa UEFA! Anunț-șoc pentru echipa lui Gică Hagi

Farul nu a primit licenţa UEFA din partea Administraţiei de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal şi nu va putea juca în ediţia 2022/2023 a cupelor europene, în cazul calificării, ca urmare a schimbării denumirii din „FC Viitorul” în „Farul Constanţa”.

Reclamă 4 / 0/3

Cei de la Farul au avut o primă reacţie oficială cu privire la anunţul făcut de UEFA.

O comisie din cadrul forului european, primind anumite informații, a înțeles greșit întreaga procedură pe care am urmat-o în vara anului 2021, în pofida explicațiilor transmise, atât de clubul nostru cât și de Federația Română de Fotbal.

Dorim să subliniem că toate demersurile juridice pe care clubul nostru le-a realizat în anul 2021 au respectat, cu strictețe, regulamentele sportive internaționale, nationale și legile din țara noastră. Am avut avizul prealabil al Federației Române de Fotbal, înainte de a efectua orice demers juridic, iar ulterior, constatând că am respectat (ad litteram) regulamentele sportive, Comitetul Executiv al FRF a aprobat toată procedura juridică realizată de noi.  

Clubul nostru avea una din cele mai importante academii de copii si juniori din Europa, baza sportivă ultramodernă, stadion propriu, un buget anual care ne permitea, așa cum s-a întamplat, să participăm an de an în Liga 1, iar tot ceea ce am făcut în vara anului 2021 a fost, în primul rând, pentru comunitatea locală, pentru ca acest brand, ,,Farul”,  al Constanței, să rămână al acestei regiuni a țării.

Suntem convinși că, în procedurile legale ce le vom urma, se va demonstra că tot ceea ce am făcut a fost legal și doar pentru fotbalul dobrogean„, se arată într-un comunicat de presă.

Ce a spus Gică Popescu, după ce Farul Constanța n-a primit licența UEFA

Întrebat cum a motivat Adminstraţia de Licenţiere decizia, Gheorghe Popescu a răspuns:

„Nu ştiu cum au motivat cei de la licenţiere decizia, pentru că de aceste chestiuni se ocupă avocatul Florin Comşa. El ştie ce demersuri trebuie făcute de acum încolo. Dar repet, noi atunci când am făcut acea mutare am avut avizul FRF şi am respectat întru totul regulamentele internaţionale”.

Reclamă

În afară de Farul Constanţa, nu a primit licenţă UEFA pentru sezonul 2022/2023 nici FCU Craiova 1948, echipă aflată în play-out-ul Ligii 1.

Farul Constanţa ocupă în prezent locul 5 în clasamentul play-off-ului Ligii I, cu 29 de puncte. În cazul în care reuşeşte să încheie pe locul 4, iar Universitatea Craiova câştigă Cupa României, formaţia condusă de Gheorghe Hagi ar avea dreptul să dispute barajul pentru Conference League cu câştigătoarea meciului dintre locul 1 şi 2 din play-out.

La 21 iunie 2021, gruparea de fotbal din Liga I FC Viitorul şi divizionara secundă Farul au fuzionat, echipa din primul eşalon preluând denumirea Farul Constanţa precum şi sigla noii entităţi. Ciprian Marica, proprietarul clubului Farul Constanţa din Liga a II-a, a devenit acţionar la noua entitate sportivă aflată acum în Liga I, condusă de Gică Hagi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”