Închide meniul

Gică Hagi, replică pentru Gigi Becali înainte de Farul – FCSB: „Înainte nu-i voia, acum îi laudă și îi vrea”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 mai 2023, 10:09

Reclamă
Gică Hagi, replică pentru Gigi Becali înainte de Farul – FCSB: „Înainte nu-i voia, acum îi laudă și îi vrea

Gică Hagi a reacționat, după ce Louis Munteanu a fost împrumutat din nou la Farul

Captură Youtube

Gică Hagi a avut o replică pentru Gigi Becali înainte de Farul – FCSB. „Regele” a comentat afirmaţiile lui Gigi Becali legate de arbitraj. Hagi s-a arătat uimit să îl audă pe patronul FCSB că îi laudă pe arbitri români, în contextul în care ceruse să fie arbitrat de străini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a mai spus că îşi doreşte să fie un arbitraj corect la Farul – FCSB, partidă ce poate decide campioana în acest sezon al Ligii 1.

Gică Hagi, replică pentru Gigi Becali înainte de Farul – FCSB

„Patronul FCSB-ului îi laudă pe arbitrii români, înainte nu-i voia, acum îi laudă și îi vrea! Sper că arbitrii care vor fi pe teren și vor fi corecți și sper că noi vom fi mai buni și vom câștiga campionatul. Nu eu fac delegările, nu e în fișa postului să spun eu ce-mi doresc. Treaba noastră e să intrăm pe teren și să jucăm fotbalul pe care l-am jucat până acum”, a spus Gică Hagi la digisport.ro.

Gică Hagi, mesaj de luptă după ce Farul va juca fără Denis Alibec meciul de titlu cu FCSB

Gică Hagi a transmis un mesaj de luptă, după ce Farul va juca fără Denis Alibec meciul de titlu cu FCSB. „Regele” este convins că echipa sa se va descurca şi fără atacant, după ce acesta a încasat cartonaş roşu în duelul cu Universitatea Craiova, din ultima rundă.

Gică Hagi susţine că întreaga echipă câştigă meciurile, şi nu un singur jucător. În acest context, managerul celor de la Farul a declarat că lipsa lui Denis Alibec nu se va resimţi atât de tare, pentru că are la dispoziţie şi alţi fotbaliţşti care pot face diferenţa.

Reclamă

„Am bătut în toate meciurile de acasă, chiar şi fără Denis. Nu e o problemă foarte mare că Alibec lipseşte acum. El ne-a adus aici, dar echipa câştigă meciurile, nu jucătorul, el face diferenţa.

Nu e problema mea, presiunea e pe mine să găsesc soluţii pentru acest meci. Va fi plin stadionul. Sper să găsesc o formulă ideală, care să confirme că suntem cei mai buni.

Pot reveni cel puţin trei jucători: Băluţă, Larie şi Mazilu. Mazilu 100% revine. Vor conta toate detaliile, ambele faze le facem mai bine decât ei”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Hagi a dezvăluit faptul că a purtat o discuţie cu Denis Alibec, după meciul cu Universitatea Craiova. „Regele” susţine că faultul comis de atacantul său nu era chiar de cartonaş galben, şi arbitrul i-ar fi putut acorda galben.

„Am vorbit cu el. Randamentul lui a fost foarte bun, evoluţiile lui au fost foarte bune. A făcut exces de zel. La ce cartonaşe roşii trebuiau să se dea, şi nu s-au dat, pentru faptul că l-a împins, dai roşu…fără să fie agresivitate. Mie mi se pare cam mult. Sunt meciuri cheie”, a mai spus Gică Hagi, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” Vezi toate știrile
Citește și