Închide meniul

Gică Hagi, mesaj de luptă după ce Farul va juca fără Denis Alibec meciul de titlu cu FCSB: „Nu e o problemă că lipseşte!”

Viviana Moraru Publicat: 15 mai 2023, 19:58

Reclamă
Gică Hagi, mesaj de luptă după ce Farul va juca fără Denis Alibec meciul de titlu cu FCSB: „Nu e o problemă că lipseşte!

Gică Hagi, mesaj de luptă după ce Farul va juca fără Denis Alibec meciul de titlu cu FCSB

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gică Hagi a transmis un mesaj de luptă, după ce Farul va juca fără Denis Alibec meciul de titlu cu FCSB. „Regele” este convins că echipa sa se va descurca şi fără atacant, după ce acesta a încasat cartonaş roşu în duelul cu Universitatea Craiova, din ultima rundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul şi FCSB se vor duela în derby-ul care poate decide campioana din acest sezon de Liga 1. Meciul va avea loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi, mesaj de luptă după ce Farul va juca fără Denis Alibec meciul de titlu cu FCSB

Gică Hagi susţine că întreaga echipă câştigă meciurile, şi nu un singur jucător. În acest context, managerul celor de la Farul a declarat că lipsa lui Denis Alibec nu se va resimţi atât de tare, pentru că are la dispoziţie şi alţi fotbaliţşti care pot face diferenţa.

De asemenea, Gică Hagi a dezvăluit că Adrian Mazilu şi-a revenit, şi va fi apt pentru duelul cu FCSB. Şi Tudor Băluţă şi Ionuţ Larie ar putea evolua contra roş-albaştrilor.

„Am bătut în toate meciurile de acasă, chiar şi fără Denis. Nu e o problemă foarte mare că Alibec lipseşte acum. El ne-a adus aici, dar echipa câştigă meciurile, nu jucătorul, el face diferenţa.

Reclamă

Nu e problema mea, presiunea e pe mine să găsesc soluţii pentru acest meci. Va fi plin stadionul. Sper să găsesc o formulă ideală, care să confirme că suntem cei mai buni.

Pot reveni cel puţin trei jucători: Băluţă, Larie şi Mazilu. Mazilu 100% revine. Vor conta toate detaliile, ambele faze le facem mai bine decât ei”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

De asemenea, Hagi a dezvăluit faptul că a purtat o discuţie cu Denis Alibec, după meciul cu Universitatea Craiova. „Regele” susţine că faultul comis de atacantul său nu era chiar de cartonaş galben, şi arbitrul i-ar fi putut acorda galben.

Reclamă 4 / 0/3

„Am vorbit cu el. Randamentul lui a fost foarte bun, evoluţiile lui au fost foarte bune. A făcut exces de zel. La ce cartonaşe roşii trebuiau să se dea, şi nu s-au dat, pentru faptul că l-a împins, dai roşu…fără să fie agresivitate. Mie mi se pare cam mult. Sunt meciuri cheie”, a mai spus Gică Hagi, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Gică Hagi s-a enervat la conferința de presă, de la finalul duelului cu Universitatea Craiova

Gică Hagi s-a enervat la conferința de presă, după Universitatea Craiova – Farul 1-1. Denis Alibec a fost eliminat la finalul primei reprize și ”Regele” a răbufnit când a fost întrebat în repetate rânduri ce a vorbit cu golgheterul său, la vestiare.

Hagi a rămas fără cel mai bun marcator al său înainte de ultimele două finale din Liga 1, cu FCSB și CFR Cluj. Hagi și-a pierdut calmul atunci când multe întrebări au venit pe subiectul ”eliminare Alibec”.

”Vreți să vorbesc o oră despre subiectul ăsta? Ți-am zis toate părerile mele. Ți-am zis ce gândesc, tot, ce vrei să îți mai zic? Păi ce ți-am zis acum, înseamnă că vorbesc singur și nu mă aude nimeni”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și