Închide meniul

Gică Hagi, resemnat în lupta pentru titlu: „Nici nu mă gândesc că aş putea să mai câştig campionatul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 octombrie 2022, 15:02

Gică Hagi, resemnat în lupta pentru titlu: „Nici nu mă gândesc că aş putea să mai câştig campionatul!

Gică Hagi, resemnat în lupta pentru titlu: "Nici nu mă gândesc că aş putea să mai câştig campionatul!"

Gică Hagi, în timpul unui meci de Liga 1 / Hepta

Gică Hagi este resemnat în lupta pentru titlu, chiar dacă Farul este lider detaşat în Liga 1. Antrenorul constănţenilor cere susţinere financiară pentru a putea să se lupte cu CFR Cluj, FCSB şi Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” a avut un nou discurs manifest. „E ca meşterul Manole. Ce fac astăzi, mâine cade”, a răbufnit conducătorul primei clasate din campionatul României.

Gică Hagi, resemnat în lupta pentru titlu

Farul a suferit o singură înfrângere în turul sezonului regulat şi are cel mai bun atac. 28 de goluri au înscris jucătorii lui Hagi.

Ca antrenor pot să fac niște lucruri, dar pentru mine este responsabilitate de 200 de mii de ori mai mare pentru acest club. Încerc să am grijă de acest club pentru că trebuie să ne dezvoltăm și facem dezvoltare, suntem disponibil la lucrul acesta, dar trăim în România, deci atenție… În România nu este ușor, unde sportul trebuie să devină prioritate și trebuie să fie finanțat pentru toți la fel, făcută prin branduri, dacă ai branduri trebuie să vină… Cine să vină? Firmele sau oamenii bogați, nu putem să o ducem ca ei.

Eu mai mult de atâta nu pot să fac, n-am cum și nici nu mă gândesc că aș mai putea să mai câștig campionatul, chiar dacă la jucători le-am zis că o să fac o echipă frumoasă. E imposibil să fac eu ceva în plus, pentru că ce fac astăzi e ca meșterul Manole, ce fac astăzi mâine cade și o iau de la capăt.

Reclamă

Norocul meu este că am fundație, pentru că dacă nu ai fundație apoi cade. Fundația mea este academia și tot ce am acolo, pentru că eu chiar am. Este acolo și de acum încolo ea o să existe, Farul o să aibă un centru care să scoată jucători, iar după aceea trebuie să facem și performanță pentru că spectatorii își doresc lucrul acesta și sperăm să facem și să muncim atât de bine pentru a face o echipă atât de bună care să facă un buget în fiecare an la nivelul pretențiilor foarte mari.

Hagi: „Fotbalul are nevoie de bani”

Orașul Constanța și Dobrogea este o regiune foarte importantă, foarte puternică și sperăm să fim în primele echipe și să ne luptăm foarte bine. Până acum mergem pe drumul bun, dar e greu. Fotbalul are nevoie de bani, pentru că cine e valoros trebuie să plătești și să ai buget ca la orice.

Dacă vrei să ai și să ajungi sus, trebuie să vezi bugetul pe care îl ai, ca să poți să vezi tehnicul, echipa tehnică, lotul și toate, iar apoi presiunea pe antrenor”, a declarat Gică Hagi pentru sptfm.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi a dezvăluit că nu mai are bani la Farul. „Eu m-am îndatorat foarte mult!„, a precizat acesta.

Guvernul a aprobat construirea unui nou stadion la Constanţa

Gică Hagi este reticent după ce Guvernul a aprobat construirea unui nou stadion la Constanţa. „Regele” este de părere că oraşul de la malul mării merită pe deplin o nouă arenă, însă nu s-a declarat extrem de entuziasmat. Gică Hagi chiar a tras un semnal de alarmă.

Guvernul României a aprobat construirea unei noi arene pentru Farul. Stadionul va purta numele „Gheorghe Hagi”, şi va avea peste 18.000 de locuri.

Gică Hagi a fost cel care a cerut ca Farul să beneficieze de o nouă arenă, iar când proiectul a fost aprobat, „Regele” nu s-a arătat extrem de încântat.

Antrenorul constănţenilor a declarat că lucrurile se pot schimba, până când lucrările vor demara, şi îndeamnă campania care va prelua proiectul să respecte termenii stabiliţi de la început.

Să mai vedem până când se întâmplă, deocamdată e doar o aprobare. Să se țină cont de termenii care sunt, Constanța e un oraș mare, merită din toate punctele de vedere acest lucru. E un oraș care își dorește sport, vrea sport și e nevoie de un stadion modern, nu un stadion care era în condițiile alea„, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Proiectul arenei din Constanţa a fost aprobat de Guvern, iar durata lucrărilor va fi de aproximativ 2 ani şi jumătate. Arena se va construi pe locul actualului stadion al celor de la Farul, care se află într-o stare deplorabilă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și