Închide meniul

Gică Hagi s-a enervat la conferința de presă: ”Înseamnă că vorbesc singur și nu mă aude nimeni”

Dan Roșu Publicat: 14 mai 2023, 10:04

Reclamă
Gică Hagi s-a enervat la conferința de presă: ”Înseamnă că vorbesc singur și nu mă aude nimeni”

Gică Hagi s-a enervat la conferința de presă

Gică Hagi, la conferința de presă, după Universitatea Craiova - Farul 1-1

Gică Hagi s-a enervat la conferința de presă, după Universitatea Craiova – Farul 1-1. Denis Alibec a fost eliminat la finalul primei reprize și ”Regele” a răbufnit când a fost întrebat în repetate rânduri ce a vorbit cu golgheterul său, la vestiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a rămas fără cel mai bun marcator al său înainte de ultimele două finale din Liga 1, cu FCSB și CFR Cluj. Hagi și-a pierdut calmul atunci când multe întrebări au venit pe subiectul ”eliminare Alibec”.

Gică Hagi s-a enervat la conferința de presă

”Vreți să vorbesc o oră despre subiectul ăsta? Ți-am zis toate părerile mele. Ți-am zis ce gândesc, tot, ce vrei să îți mai zic? Păi ce ți-am zis acum, înseamnă că vorbesc singur și nu mă aude nimeni”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Atacantul de 32 de ani cotat la 900.000 de euro are parte de un sezon excelent. A marcat 14 goluri în 31 de meciuri pentru Farul și și-a trecut în cont și opt pase decisive. El nu își va putea ajuta de pe teren echipa în ultimele două meciuri ale play-off-ului.

Denis Alibec, explicaţii după ce a primit cartonaş roşu în Universitatea Craiova – Farul 1-1

Denis Alibec a venit cu explicaţii după ce a primit cartonaş roşu în Universitatea Craiova – Farul 1-1. Golgheterul lui Gică Hagi a fost eliminat în minutul 45+4 după ce l-a lovit cu cotul în cap pe Vlădoiu.

Reclamă

Golgheterul lui Gică Hagi a fost eliminat în minutul 45+4 de Andrei Chivulete. Arbitrul partidei din Bănie l-a văzut pe Alibec în timp ce îl lovea cu cotul în cap pe fundaşul dreapta al lui Eugen Neagoe, Vlădoiu. „Centralul” nu a mai stat pe gânduri şi a scos direct cartonaşul roşu, fără a mai aştepta indicaţii din cabina VAR. Din moment ce a fost eliminat direct, Alibec nu va mai juca în acest sezon. Va primi cel puţin două etape de suspendare!

„În primul rând îmi cer scuze suporterilor, colegilor, staff-ului. Am vrut să-l împing şi din cauza transpiraţiei mi-a alunecat cotul. Am vrut să-l împing, nu să-l lovesc. După cum se vede pe reluare, e clar cartonaş roşu. Chiar nu am cuvinte, mereu când sunt într-un moment bun dau cu piciorul. Am încredere în colegii mei şi cu siguranţă vom fi campioni.

Poate şi că am ratat penalty-ul am fost puţin mai nervos. Nu m-am gândit că l-am lovit atât de rău. Nu am avut intenţie. Am vrut să dau tare pe mijloc şi i-am dat în picior, e mai puţin important. Păcat că nu am câştigat.

Reclamă 4 / 0/3

Am încredere în colegii mei, îmi pare rău că nu voi putea să fiu alături de ei. CFR este o echipă bună şi sper să facă o partidă mare cu FCSB. Suntem puternici, suntem o familie şi vom fi cu toţii împreună. Deocamdată Hagi mi-a spus că nu e nimic. Sunt foarte supărat că i-am făcut una ca asta, sunt foarte trist„, a declarat Denis Alibec pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” Vezi toate știrile
Citește și