Închide meniul

Gică Hagi, semnal de alarmă înaintea meciului cu Voluntari: „Nu ne cade bine!” Cu ce probleme se confruntă la Farul

Viviana Moraru Publicat: 24 noiembrie 2023, 20:09

Reclamă
Gică Hagi, semnal de alarmă înaintea meciului cu Voluntari: „Nu ne cade bine! Cu ce probleme se confruntă la Farul

Gică Hagi, semnal de alarmă înaintea meciului cu Voluntari

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi a tras un semnal de alarmă înaintea meciului cu Voluntari. „Regele” se confruntă cu probleme de lot la Farul şi susţine că Dragoş Nedelcu şi Tudor Băluţă nu vor putea evolua în duelul cu ilfovenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul se va deplasa pe terenul celor de la Voluntari, pentru duelul din etapa a 17-a din Liga 1. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 17:30 şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi, semnal de alarmă înaintea meciului cu Voluntari

Gică Hagi a declarat că pauza datorată meciurilor naţionalei nu le-a picat prea bine jucătorilor săi de la Farul. Kiki a revenit în ţară cu doar câteva zile înainte de meciul cu Voluntari, „Regele” mărturisind că nu se poate baza nici pe Dragoş Nedelcu şi Tudor Băluţă.

De asemenea, Hagi a mai declarat că Farul trebuie să o învingă pe Voluntari, dat fiind faptul că echipa sa nu a mai obţinut un succes de cinci runde.

„Sincer, nouă nu prea ne cade bine. Am avut mulți jucători care au plecat, jucători pe care nu i-am avut. Kiki a fost plecat, a venit acum două zile. Nu e bine, dar ne adaptăm.

Reclamă

Încercăm să îi vedem pe toți ceilalți la joc. E clar că trebuie să schimbăm ceva. Nedelcu și Băluță nu sunt apți pentru acest meci.

Ştim că nu va fi uşor cu un adversar pragmatic care e organizat foarte bine. Venim după patru egaluri acasă, ceea ce noi nu am mai făcut niciodată. Dar se întâmplă, în fotbal sunt multe necunoscute. De aceea trebuie să reacţionăm şi să încercăm să câştigăm acest meci”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Apelul lui Gică Hagi pentru Guvernul României

Gică Hagi cere investiţii masive ale Guvernului României în sport. Premierul României, Marcel Ciolacu, a anunţat deja că Executivul vrea să investească în academiile de fotbal. Iată apelul lui Gică Hagi pentru Guvernul României.

Reclamă 4 / 0/3

“Guvernul trebuie, eu spun trebuie, 100% trebuie. Nu contează cine, care e, e obligație națională. E o prioritate pentru România. Toate țările din lume investesc în sport, în cultură și în sănătate. Sunt segmentele sociale, e obligatoriu, să te duci la nivel mare.

În rest privatul există, muncește, face. Dar după trebuie să existe această investiție în social. Dacă nu avem actori, filme, ce facem? Doar muncim? Toată lumea care muncește 5 zile pe săptămână. Unde se duc? Unde există spectacole? Există sport? Toată lumea e ghidată pe nișa asta, la noi de ce nu? Eu așa văd lucrurile.

Prima oară trebuie să investești foarte mult, să creezi facilități. Facilități fiscale, să creezi venituri, nu doar cheltuieli. Dacă ai venituri mici, rămâi mic. Venituri mari, devii mare. Lucrurile sunt simple, doar să se dorească. Echipa națională și tot ce am văzut noi, decât să luăm doar bătăi, trebuie să investești. În formare, în educație”, a declarat Gică Hagi, citat de fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și