Închide meniul

Gică Hagi și-a dezvăluit salariul! Cât câștigă „Regele” la Farul

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 10 aprilie 2023, 14:02 / Actualizat: 10 aprilie 2023, 15:29

Gică Hagi și-a dezvăluit salariul! Cât câștigă Regele” la Farul

Gica Hagi și-a dezvăluit salariul

Gică Hagi, la conferinţa de presă / Antena Sport

Gică Hagi și-a dezvăluit salariul! Antrenorul și acționarul Farului Constanța are o remunerație foarte mică, pentru nivelul Ligii 1. În prezent, Farul se află pe primul loc din play-off, cu 39 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi susține că are un salariu de 500 de euro pe lună, la Farul. Însă, totodată, a dezvăluit faptul că are bonusuri de performanță mari.

Gică Hagi și-a dezvăluit salariul

„Regele” a mai spus că, în opinia sa, următorul meci, cel cu FCSB, nu este decisiv în privința luptei la campionat, pentru formația patronată de Gigi Becali.

„E un moment bun al nostru și trebuie să îl păstrăm. Și în primul rând eu trebuie să fac lucrul acesta, cu staff-ul meu împreună, să-i facem pe jucători să fie puternici. Nu are cum să fie decisiv meciul cu FCSB. Totul se va juca în ultimele două etape.

Sunt un antrenor cu un cost puțin. Cred că am salariul cel mai mic din prima ligă. Am 500 de euro pe lună. Așa că e ușor pentru conducere… Am însă bonusuri mai mari.

Reclamă

Și la jucători e la fel. Fixurile sunt cât credem noi că putem să ducem, dar după aceea prin bonusuri vrem să motivăm jucătorul. El trebuie să arate că poate și performează, iar noi, clubul, performăm administrativ și trebuie să vină banii. Iar atunci când tu aduci bani, și noi putem să-ți dăm. Toți trebuie să pedaleze în aceeași direcție”, a declarat Gică Hagi, pentru fanatik.ro.

Gică Hagi îl „ceartă” pe Gigi Becali pentru că nu l-a lăsat pe Florinel Coman să plece

Gică Hagi îl „ceartă” pe Gigi Becali pentru că nu l-a lăsat pe Florinel Coman să plece! Fostul component al naționalei României a dezvăluit faptul că actuala „vedetă” de la FCSB a avut o ofertă foarte bună de a pleca de la formația bucureșteană. Însă, clubul finanțat de Gigi Becali s-a opus acestei mutări.

„Întotdeauna mi-aș dori un jucător ca el. Coman este un fotbalist foarte talentat, cu un potențial enorm. Important este să-i găsești cipul și să-l faci să fie foarte bun.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel a fost de mic printre cei mai buni, un număr 9. Așa este el, un număr 9, genul lui Alibec, care are apucături de 9 fals. Adică e și decar. Important este ca tu, antrenorul, să-l faci să dea randamentul cel mai bun.

Florinel a avut la un moment dat o ofertă foarte bună, dintr-un campionat de top. Trebuia lăsat să plece, dar nu s-a luat decizia bună. Putea să aibă provocarea vieții.

Coman a avut o ofertă foarte mare, dar nu s-a luat o decizie în favoarea lui. Decizia de a rămâne nu a fost foarte bună.

Apoi a avut un moment în care a căzut emoțional, au apărut și accidentările și regresul”, a mai spus Gică Hagi, pentru sursa citată.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și