Închide meniul

Prima reacţie a lui Gică Hagi, după ce a ajuns pe lista scurtă a lui Ajax: „Ştiţi că îmi place!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iunie 2023, 8:29

Prima reacţie a lui Gică Hagi, după ce a ajuns pe lista scurtă a lui Ajax: „Ştiţi că îmi place!

Prima reacţie a lui Gică Hagi, după ce a ajuns pe lista scurtă a lui Ajax

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

A apărut prima reacţie a lui Gică Hagi, după anunţul că este pe lista scurtă a antrenorilor doriţi de Ajax. Campion al României cu Farul, „Regele” ar putea da marea lovitură. Are concurenţă de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Olanda anunţă că, pe lângă Gică Hagi, oficialii de la Ajax îi mai au în vedere pe Graham Potter şi Julian Nagelsmann, antrenori rămaşi fără echipă după despărţirea de Chelsea, respectiv Bayern Munchen. Şi Peter Bosz, fostul tehnician al lui Lyon, este în cărţi.

Prima reacţie a lui Gică Hagi, după ce a ajuns pe lista scurtă a lui Ajax

Gică Hagi şi-a manifestat interesul de a încerca o nouă provocare, după ce a câştigat titlul în Liga 1. A avut şi o scurtă reacţie în momentul în care a fost întrebat despre posibilitatea de a ajunge pe banca „lăncierilor”.

Știți că îmi place Ajax, dar eu îmi văd de munca mea. Ce o fi o fi„, a declarat Gică Hagi, potrivit gsp.ro.

Ajax a încheiat pe ultima treaptă a podiumului campionatul în Olanda şi va rata prezenţa în Champions League, pentru prima dată după 12 ani. După demiterea lui Alfred Schreuder, echipa cu 36 de titluri în Eredivisie a fost pregătită de interimarul John Heitinga.

Reclamă

Se pare că cele mai mari şanse să fie numit antrenor la Ajax le are Kjetil Knutsen, antrenorul celor de la Bodo/Glint.

Gică Hagi a fost propus antrenor la Ajax de Bas Kuipers

Gică Hagi a fost propus antrenor la Ajax, chiar în Olanda. A făcut-o Bas Kuipers, fundaşul stânga de 28 de ani care a evoluat jumătate de sezon la Viitorul, în a doua parte a sezonului 2018-2019. El şi-a trecut în palmares Cupa şi Supercupa României.

Declaraţia lui Kuipers e surprinzătoare, dacă ţinem cont că după ce a plecat de la Viitorul, la care a jucat nouă meciuri, el susţinea că e dezamăgit de atitudinea „Regelui”.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi este o legendă, e fantastic. Am avut o colaborare specială, atât din punct de vedere negativ, cât și pozitiv. Dar mă uit înapoi cu mult drag la acea perioadă.

Fiecare antrenament era de parcă urma să jucam o finală de Liga Campionilor. A fost intens, fără precedent! Toată lumea îl asculta. Dacă aș fi Ajax, l-aș lua pe el. E un antrenor foarte bun.

Este și «Cruyffian», Cruyff este marele lui idol. Are o concepție foarte frumoasă despre joc”, a spus Bas Kuipers, citat de voetbalzone.nl.

Gică Hagi a câştigat titlul cu Farul şi anunţă că e pregătit să plece de la echipă

Hagi a triumfat în „finala” cu FCSB şi a primit medalia de campion. Acum ia în calcul să accepte o nouă provocare şi vrea să antreneze o echipă care se bate la trofee în campionatele de top.

Dacă vine o ofertă foarte tentantă și foarte bună și la un nivel care mă face să aspir să câștig în Europa sau în lume, de ce nu? Aspir la ce-i mai bine, la ce-i mai mult. Așa e logica în toate.

Eu mă gândesc să fiu undeva unde să câștig, să devin internațional. Pentru că eu sunt un brand internațional, și atunci e logic să mă gândesc la cele mai mari lucruri la care probabil unii, nici nu vă gândiți să le accesați.

Dar eu, din fericire pentru mine, m-am dus la nivelul foarte înalt. Am venit înapoi, la nivelul de unde am plecat, dar cu gândul de a ajunge iar acolo sus. Să ajung să câștig, să ajung pe scenele cele mai înalte”, a declarat Gică Hagi pentru la ProTV.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și