Închide meniul

Gică Hagi surprinde după Farul – FCSB 3-1. Cum a reuşit să-i revitalizeze pe Louis Munteanu şi Denis Alibec

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 septembrie 2022, 0:37 / Actualizat: 15 ianuarie 2024, 18:40

Reclamă
Gică Hagi surprinde după Farul – FCSB 3-1. Cum a reuşit să-i revitalizeze pe Louis Munteanu şi Denis Alibec

Gică Hagi surprinde după Farul - FCSB 3-1. Louis Munteanu şi Denis Alibec

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gică Hagi surprinde după Farul – FCSB 3-1, în etapa a 8-a a Ligii 1. „Regele” a câştigat derby-ul cu vicecampioana României şi a urcat pe primul loc în campionatul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul este fără înfrângere în acest sezon şi e la egalitate de puncte cu Rapid. Constănţenii au un golaveraj superior după ce au marcat de trei ori şi împotriva echipei pregătite de Nicolae Dică. O făcuseră şi cu CFR Cluj.

Gică Hagi surprinde după Farul – FCSB 3-1. Louis Munteanu şi Denis Alibec

E o săptămână europeană, jucăm cu echipe care joacă în Europa. Dovedim că suntem pe drumul cel bun, că avem un lot bun. Uşor uşor o să vină lucrurile bune. Ultimul punct al meu din formula de succes e numărul 4, înseamnă mentalitate. Înseamnă să ai curaj. Asta încerc să fac acestui grup extraordinar, să îi dau mentalitate de învingător.

Dificil din toate punctele de vedere, Steaua e o echipă mult mai tehnică decât CFR. Individual au o tehnică foarte bună, dar le-am făcut faţă. Am făcut lucrurile bune, jucători s-au depăşit. Important e să crezi. În două luni am făcut multe schimbări necesare la echipă. N-are rost să zicem vorbe mari, arătăm bine. Avem de luptat, călătoria e lungă, eu cred că vestiarul e foarte bun şi ne înţelegem foarte bine.

Doukoure mi-a plăcut. Eu mă uit cinci minute, îmi place, ştiu ce vreau, ştiu ce post caut şi încerc să găsesc jucătorii de care am nevoie. E un optar foarte foarte bun. Louis Munteanu şi Alibec nu au avut probleme, cred că alţii au avut probleme cu ei. Sunt jucători talentaţi, orice jucător talentant e capricios. Are nevoie de 2-3 mentori, antrenorul trebuie să fie şef, să fie lider. Eu cred că fac bine, mă bucur pentru ei doi pentru că sunt foarte talentaţi.

Reclamă

Fiorentina l-a format pe Louis, nu eu. Fiorentina l-a format. Nu ştiu de ce nu a reuşit acolo. E total altceva când stai afară, în mediul în care trăieşte. Vede ce înseamnă să fie profesionist, acolo e concurenţa foarte mare. Sunt jucători din toată lumea şi probabil românului i se dă mai puţină şansă pentru că nu are manager. În primul rând eu trebuie să stau cu picioarele pe pământ, trebuie să echilibrez echipa„, a declarat Gică Hagi după Farul – FCSB 3-1, la digisport.ro.

Farul, victorie categorică cu FCSB

FCSB s-a văzut învinsă de Farul după o partidă horror făcută de jucătorii lui Nicolae Dică. Este al doilea eșec al roș-albaștrilor din această stagiune, după 0-2 cu Rapid.

Farul a deschis scorul în minutul 23, din penalty, prin Denis Alibec, după ce Dawa l-a tras de tricou pe Louis Munteanu în propriul careu.

Reclamă 4 / 0/3

S-a făcut 2-0 chiar în prelungirile primei reprize, după o nouă fază la care Louis Munteanu a ieșit la rampă. Fotbalistul împrumutat de la Fiorentina a centrat perfect pentru Doukoure, la întâlnire, iar jucătorul ivorian l-a învins pe Târnovanu cu o lovitură de cap.

FCSB a redus din diferență în minutul 70, prin Compagno, aflat la primul gol în tricoul roș-albaștrilor. Italianul a înscris cu o reluare din fața porții după o centrare a lui Florinel Coman.

Speranțele la o remontada ale echipei lui Dică s-au evaporat aproape instant, după ce Grameni a marcat în minutul 77. Mijlocașul a fost lăsat singur în careu de fundașii FCSB-ului și nu l-a iertat pe Târnovanu.

În urma acestei înfrângeri, FCSB a rămas pe locul 13 în Liga 1. Farul e liderul campionatului, la egalitate de puncte cu Rapid.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și