Închide meniul

Gică Hagi, suspendat de LPF, după criza de nervi de la meciul cu Hermannstadt! Anunţul oficial

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 noiembrie 2023, 15:48

Gică Hagi, suspendat de LPF, după criza de nervi de la meciul cu Hermannstadt! Anunţul oficial

Gică Hagi, suspendat de LPF, după criza de nervi de la meciul cu Hermannstadt

Gică Hagi, în timpul unui meci - Hepta

Gică Hagi a fost suspendat de LPF două etape după criza de nervi făcută la meciul cu Hermannstadt, când Farul (1-1) a fost egalată chiar în prelungiri de sibieni şi a ratat astfel victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi şi-a ieşit din minţi şi a primit cartonaşul roşu de la Horaţiu Feşnic. Hagi le-a reproşat arbitrilor un fault nesancţionat chiar înainte de golul marcat de Alhassan.

Gică Hagi, suspendat de LPF, după criza de nervi de la meciul cu Hermannstadt

Cu 30 de secunde înainte de golul lui Alhassan, Dan Sîrbu, fundașul Farului, l-a împins uşor pe atacantul lui Hermannstadt, care după aceea l-a călcat pe Ionuţ Larie. După criza de nervi a „Regelui” a venit acum pedeapsa de la LPF.

„În temeiul art. 53.1 din RD, se sancționează antrenorul Gheorghe Hagi cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 320 lei”, se arată pe site-ul lpf.ro. Gică nu va sta pe bancă, astfel, la meciurile din deplasare cu Voluntari şi Poli Iaşi.

Gică Hagi l-a criticat dur pe Horaţiu Feşnic

După faultul cerut de Hagi, Horaţiu Feşnic a lăsat jocul să continue, balonul a ajuns la Borgnino, care a fost deposedat, iar ulterior Alhassan a marcat, stabilind scorul final, 1-1. După meci, Hagi l-a „mitraliat” pe Feşnic.

Reclamă

„Aşa e în fotbal. Sunt momente şi momente. Se pare că nu gestionăm corect lucrurile, cu toate că jucăm bine până în minutul 60-65. Nu trebuie vorbit de echipa noastră, trebuie vorbit de domnul arbitru.

M-am dus la el să îl întreb de ce nu a dat fault, că avem VAR. L-am întrebat de ce nu mi-a dat fault, mi-a dat direct roşu. Normal că după aia i-am mai zis şi eu câte una.

Atâta aroganţă, nu se poate. Atât de plin de el! Nu am făcut nimic, decât l-am întrebat. El să se comporte de o asemenea aroganţă, să fie protagonist. 100% e fault!

Reclamă 4 / 0/3

Ce să explice cei de la CCA? S-a terminat, noi din faza aia am luat gol. Avem 4 meciuri acasă, 4 egaluri. E clar că ceva nu funcţionează. Cu UTA am jucat bine, am revenit şi repriza a doua.

Ce putem să vorbim de altceva? De ce să vorbim de altceva? Echipa a jucat. Din nimic, eşti protagonist. Te-au văzut cei de la Cluj, te-a văzut toată lumea ce ai făcut. Să ieşim toată România, să vedem. A fost fault.

E prea mult, e prea clară (n.r.: faza)! Fault clar la Larie, eu am zis că revine şi dă fault. Dacă nu, înseamnă că nu înţeleg eu fotbalul”, a spus Hagi, după meci.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și