Închide meniul

Gică Hagi taie în carne vie după umilinţa cu FC 1948 Craiova! Un alt jucător a plecat de la campioană

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 septembrie 2023, 13:54

Gică Hagi taie în carne vie după umilinţa cu FC 1948 Craiova! Un alt jucător a plecat de la campioană

Gica Hagi taie în carne vie. Un alt jucător a plecat de la Farul

Gică Hagi, în timpul unui meci/ Profimedia

Gică Hagi taie în carne vie după umilinţa cu FC 1948 Craiova! Un alt jucător a plecat de la campioană. Astfel, Farul Constanţa şi fundaşul canadian Zorhan Bassong au decis, de comun acord, întreruperea relaţiilor contractuale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a venit la echipă în luna iunie şi a evoluat în numai două partide pentru Farul.

Gică Hagi taie în carne vie după umilinţa cu FC 1948 Craiova

„Succes, Zorhan! farul și fundașul canadian Zorhan Bassong au decis, de comun acord, întreruperea relațiilor contractuale! Zorhan Bassong a evoluat în numai două partide pentru Farul”, se arată în comunicatul celor de la Farul.

În vârstă de 24 de ani, Bassong este fost internaţional U19 al Belgiei şi actual internaţional U23 al Canadei. Şi-a făcut junioratul în Belgia, la Mouscron şi Anderlecht. A mai evoluat la Lille B, Cercle Brugge şi la FC Argeş.

Acesta este al patrulea jucător care pleacă de la Farul în ultimile zile după Nicolae Carnat, Kevine Doukoure și Fabio Vianna.

Reclamă

Gică Hagi, dărâmat după FC U Craiova – Farul 4-0: ”Am încercat să schimb la pauză, dar am vorbit în gol”

Gică Hagi a părut un monument al tristeții după FC U Craiova – Farul 4-0, a patra înfrângere a campioanei din acest start de sezon de Liga 1. Hagi și-a băgat în ședință jucătorii după umilința de la Craiova, în urma căreia Farul a ajuns pe 9 în Liga 1. La conferința de presă, ”Regele” a găsit cu greu explicații pentru rezultatul rușinos.

100% trebuie să schimbăm ceva. Mulți jucători se gândeau doar la atac, la apărare mai puțin. Astfel, echipa gazdă a marcat de multe ori. Am avut ocazii la început, am încercat să schimb ceva la pauză, dar, practic, am vorbit în gol.

Nu pot decât să felicit echipa gazdă, a făcut un joc tactic extraordinar. Noi nu am jucat fără minge. Am luat decizii care nu erau bune. La cald, tot ce se întâmplă la Farul, vor urma două luni foarte grele. Totul e mental, nu fizic. Pentru noi, această pauză e ca o gură de oxigen.

Reclamă 4 / 0/3

Urez echipelor naționale succes, mai ales celei mari. Măcar ei să reușească, avem nevoie de succese. Tot pierdem, pierdem, suntem dezamăgiți”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și