Închide meniul

Gică Hagi transferă de la CSA Steaua! Daniel Opriţa a confirmat mutarea: „A fost chemat!”

Viviana Moraru Publicat: 23 mai 2024, 18:19

Reclamă
Gică Hagi transferă de la CSA Steaua! Daniel Opriţa a confirmat mutarea: „A fost chemat!

Gică Hagi transferă de la CSA Steaua

Gică Hagi ,în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi transferă de la CSA Steaua. Daniel Opriţa a confirmat mutarea efectuată de „Rege” la Farul, pentru sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Maftei a fost împrumutat de Farul la CSA Steaua, în sezonul care recent s-a încheiat. După ce şi-a prelungit contractul cu „militarii”, Daniel Opriţa a dezvăluit că fundaşul de 19 ani s-a întors sub comanda lui Gică Hagi.

Gică Hagi transferă de la CSA Steaua

David Maftei poate fi considerat înlocuitorul lui David Kiki, fundaşul care a fost transferat de FCSB, în această săptămână. Daniel Opriţa a dezvăluit că tânărul fundaş a fost chemat de Farul la reunirea lotului, de luna viitoare.

Antrenorul de la CSA Steaua a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Maftei, mărturisind că fundaşul a fost unul dintre jucătorii de bază ai „militarilor”, din sezonul trecut.

„Pentru sezonul viitor s-a creat un nucleu de jucători. Sunt jucători cu care suntem în discuții să rămână, nu am renunțat noi la jucătorii care vor pleca, Frânculescu și Maftei. E o nebunie, am auzit că aș renunța la Maftei, a fost cel mai bun jucător în acest sezon, nu eram nebun să renunț la el.

Reclamă
Reclamă 4

Băiatul e jucătorul Farului, a fost chemat la reunirea lotului, mi-a spus că vrea să joace în Liga 1, sunt șanse mari să rămână acolo, dacă nu la Farul, la altă echipă cu care a discutat. Dacă nu va fi oprit la o echipă de Liga 1 vor veni pentru că eu îi doresc”, a declarat Daniel Opriţa, conform Steaua TV.

Gică Hagi, anunţ despre transferul lui Denis Alibec

Gică Hagi a făcut un anunţ despre transferul lui Denis Alibec. Atacantul naţionalei României este dorit de Farul, dar şi de Gigi Becali la FCSB.

Gică Hagi a discutat deja cu Denis Alibec şi a spus că, dacă se va întoarce în România, atunci va fi la Farul. Totuşi, Hagi a spus că prioritatea lui Alibec este rămână să joace în străinătate.

Reclamă

Denis, am vorbit cu el, suntem deschişi oricând. Dar are Campionatul European în faţă, prioritar pentru el este să joace afară. În ţară presupun că da, vine la noi„, a spus Gică Hagi la digisport.ro. Hagi a dezvăluit şi motivul pentru care David Kiki a plecat de la Farul şi va semna cu FCSB.

Kiki îşi dorea foarte mulţi bani, avea pretenţiile lui pe care noi nu le puteam susţine. El a jucat foarte bine„, a mai spus Hagi.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:00

LIVE TEXTPolonia – Olanda 0-0. Reijnders la un pas să deschidă scorul! Lewandowski, doar pe banca de rezerve

15:54

Slovenia – Danemarca LIVE TEXT (19:00). Primul meci al Grupei C de la EURO 2024. Echipele probabile

15:39

Serbia – Anglia, LIVE TEXT, 22:00. Candidata la trofeu debutează la EURO 2024! Meci dificil pentru Harry Kane şi Jude Bellingham

15:36

Denis Drăguş şi George Puşcaş, analizaţi de englezi la EURO 2024! Verdictul dat în atac înainte de România – Ucraina

15:13

Florin Manea a anunţat transferul lui Denis Drăguş: „Suntem înţeleşi, va evolua acolo”

15:02

Andy Murray merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Anunţul făcut de britanici

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și