Închide meniul

Gică Hagi vrea să facă un nou transfer la Farul! „Regele” forţează revenirea lui Louis Munteanu

Viviana Moraru Publicat: 1 august 2023, 21:16

Reclamă
Gică Hagi vrea să facă un nou transfer la Farul! „Regele forţează revenirea lui Louis Munteanu

Gică Hagi vrea să facă un nou transfer la Farul

Gică Hagi, la finalul unui meci/ Profimedia

Gică Hagi vrea să facă un nou transfer la Farul. „Regele” forţează împrumutul lui Louis Munteanu la formaţia campioană, după ce atacantul a revenit în această vară la formaţia de care aparţine, Fiorentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a fost împrumutat de Farul sezonul trecut de la Fiorentina, şi a fost unul dintre cei mai buni jucători din lotul lui Gică Hagi, în sezonul în care constănţenii au devenit campioni.

Gică Hagi vrea să facă un nou transfer la Farul

Deşi împrumutul la Farul i-a expirat în această vară lui Louis Munteanu, Gică Hagi vrea să-l transfere din nou pe atacantul de 21 de ani.

Oficialii italieni încă nu s-au decis în privinţa lui Munteanu, şi astfel Gică Hagi vrea ca atacantul să joace şi în acest sezon la Farul.

Ciprian Marica, acţionarul minoritar al celor Farul, a confirmat interesul pentru Louis Munteanu. Constănţenii îl vor tot sub formă de împrumut pe atacantul de 21 de ani.

Reclamă

„Noi ne-am accentuat ideea de a îl lua împrumut din nou încă de la finalul sezonului, dar acum vedem ce va fi. În continuare îl dorim, însă totul depinde de planurile pe care le are Fiorentina, unde vrea să îl împrumute dacă asta va face.

Am văzut și eu în presă că vrea iar să îl împrumute, dar deocamdată nu am primit răspuns din partea Fiorentinei, încă de când s-a întors Munteanu în Italia așteptăm răspuns.

Așa cum a spus și Gică la finalul sezonului trecut, Farul îl vrea în continuare pe Munteanu”, a declarat Ciprian Marica, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi a anunţat plecări de la Farul după umilinţa cu Poli Iaşi

Gică Hagi a anunţat plecări de la Farul după umilinţa cu Poli Iaşi. „Regele” a spus că în perioada imediat următoare vor pleca jucători de la Farul.

„Dacă mi-a plăcut ceva și e să rămân cu ceva, rămân cu Andronache, cu Dumitrache, cu cei tineri care au intrat. Le-am zis în vestiar că mai bine îmi iau copiii mei, joc cu ei, iar interpretarea tactică va fi mai bună.

Unii fac greșeli în continuare, aceleași greșeli. Nu e bine. Alții ar trebui să se gândească mai mult la noi, să nu aibă mintea în altă parte. Mintea să rămână la Farul.

Suntem foarte mulți în vestiar. În august, trebuie să selectăm jucătorii, să nu mai fie 30 și ceva de jucători. Vestiarul trebuie să-și recapete tonusul pe care l-a avut anul trecut. Acum, nu stăm bine deloc. Unul dintre motivele pentru care lucrurile merg rău e că suntem foarte, foarte, mulți. Cu toții trebuie să reflectăm și să luăm deciziile bune pentru Farul”, a spus Gică Hagi la conferinţa de presă.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și