Închide meniul

Gică Hagi vrea să îl aducă pe Ianis Hagi la Farul, în cazul în care acesta va pleca de la Rangers. Mutarea bombă pregătită

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 august 2023, 21:47 / Actualizat: 21 august 2023, 22:57

Reclamă
Gică Hagi vrea să îl aducă pe Ianis Hagi la Farul, în cazul în care acesta va pleca de la Rangers. Mutarea bombă pregătită

Gică Hagi vrea să îl aducă pe Ianis Hagi la Farul

Gică Hagi şi Ianis Hagi / Colaj Hepta

Gică Hagi vrea să îl aducă pe Ianis Hagi la Farul, în cazul în care Rangers îl va lăsa să plece. Totul depinde de decizia scoţienilor. Ianis Hagi a răbufnit zilele trecute pentru că joacă prea puţin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi ar putea pleca în această perioadă de transferuri de la Rangers, acolo unde joacă din ce în ce mai puţin. În acest context, Gică Hagi plănuieşte să îl aducă împrumut pe fiul său pentru un an la Farul.

Gică Hagi vrea să îl aducă pe Ianis Hagi la Farul

Conform playsport.ro, Hagi aşteaptă să vadă care va fi decizia celor de la Rangers în cazul fiului său. Ianis Hagi nu va juca în dubla contra olandezilor, deoarece Rangers nu l-a trecut pe lista UEFA pentru cele două meciuri. La finalul săptămânii trecute, după meciul din Cupa Ligii, românul şi-a exprimat nemulţumirea legată de numărul scăzut de minute pe care le-a primit în ultima perioadă. Înaintea meciului cu PSV, Beale nu a explicat decizia sa.

De altfel, Michael Beale, antrenorul celor de la Rangers, a lansat ipoteza ca internaţionalul român să plece în această vară.

Nu este nicio problemă cu Ianis. Ianis, așa cum a spus și el, este foarte fericit atunci când joacă fotbal. I-a lipsit fotbalul timp de un an.

Reclamă

Vrea să joace titular în fiecare săptămână. Vom vedea până la finalul perioadei de transferuri (n.red. dacă va pleca), vom analiza această variantă. Cred că a jucat bine când a intrat în meciul din weekend.

A ratat un an și l-am adus înapoi la echipă sezonul trecut, când încă se recupera. În acel moment, era limpede că nu este pregătit.

În timpul verii, a muncit foarte mult să fie pregătit. Nu pot să spun că este în cea mai bună formă. Cred că discuțiile cu noi au fost întotdeauna foarte sincere. Este un jucător cu care am o relație personală foarte bună.

Reclamă 4 / 0/3

Dorința lui este să fie titular la fiecare meci, dar niciun jucător nu are garantat acest lucru la Rangers. Concurează pe acel post cu Todd Cantwell și Sam Lammers, dar revine și Tom Lawrence.

Este vorba de ce are el nevoie după ce a stat deoparte un an după accidentarea suferită. Aceste discuții sunt despre opțiunile pe care Ianis Hagi și agentul său le-au căutat în ultima săptămână. S-au petrecut multe lucruri în culise”, a declarat Michael Beale, conform planetradio.co.uk.

Ce a declarat Ianis Hagi, după meciul din Cupa Ligii Scoţiei

Ianis Hagi a recunoscut că este dezamăgit de situaţia în care se află şi, deşi nu este de acord cu deciziile luate de antrenorul Michael Beale în ceea ce îl priveşte, le respectă. După ce s-a refăcut după accidentare, Ianis Hagi nu a reuşit să se mai impună în prima echipă de la Rangers. Ianis Hagi ar putea pleca în aceste condiţii de la Rangers.

„Oamenii se așteaptă să creez și să creez haos în apărarea adversă, atacuri ofensive, știu ce trebuie să fac.

Cred că fiecare fotbalist își dorește să joace, în mod clar sunt dezamăgit de situația în care mă aflu, dar știți, respect deciziile, nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect. E antrenorul acestui club, sunt un băiat simplu, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la 100%, vin după o accidentare de un an, știu cine sunt, îmi cunosc istoria la acest club, ce am făcut, vreau doar să joc fotbal.

Nu sunt în poziția de a demonstra ceva cuiva, știu cine sunt ca jucător, știu ce am făcut aici când am jucat, ce am câștigat la acest club, atât trofee individuale cât și colective. Așa cum am spus sunt doar un băiat simplu, iubesc să joc fotbal, asta am făcut încă de când am început să merg, sunt fericit să fiu pe teren, să joc.

Nu m-am simțit niciodată mai bine. Vreau să mă bucur de fotbal”, a spus Ianis Hagi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și