Închide meniul

Karlo Letica, eroare de proporţii în CFR Cluj – Farul. Radu Petrescu putea acorda penalty la faultul asupra lui Robert Moldoveanu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 mai 2022, 22:15

Karlo Letica, eroare de proporţii în CFR Cluj – Farul. Radu Petrescu putea acorda penalty la faultul asupra lui Robert Moldoveanu

Letica l-a faultat pe Moldoveanu în minutul 7 al meciului CFR Cluj - Farul

Captură Digi Sport

Karlo Letica a făcut o gafă uriaşă în derby-ul CFR Cluj – Farul, din etapa a 7-a a play-off-ul Ligii 1. Portarul croat i-a provocat coşmaruri lui Dan Petrescu, în startul meciului din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Goalkeeperul care l-a lăsat pe bancă pe puştiul Otto Hindrich a fost la un pas să comită un penalty uluitor. Nu s-a grăbit să degajeze mingea şi a fost deposedat de Robert Moldoveanu.

Karlo Letica, gafă uriaşă în CFR Cluj – Farul. L-a faultat pe Robert Moldoveanu

În încercarea de a-l opri pe atacantul constănţenilor, croatul de 25 de ani s-a năpustit asupra lui Moldoveanu şi l-a trântit la pământ. Contactul a părut a avea loc chiar pe linia careului, dar arbitrul Radu Petrescu a fost de altă părere.

„Centralul” a intervenit şi a acordat lovitură liberă şi i-a acordat cartonaş galben lui Letica. Pe reluări s-a văzut că Robert Moldoveanu avea un picior în careu în momentul în care a fost bruscat.

Karlo Letica
Momentul intervenţiei lui Karlo Letica

Karlo Letica s-a revanşat în minutul 23, tot în faţa lui Moldoveanu. Atacantul Farului a scăpat singur, dar nu l-a putut învinge pe cel trimis între buturi de Dan Petrescu. Intervenţia a fost una fabuloasă!

Reclamă

Letica a scăpat fără gol şi cinci minute mai târziu, când a avut o paradă de zile mari. A scos incredibil execuţia lui Grameni, din 5 metri. Croatul a salvat miraculos, chiar de pe linia porţii.

Karlo Letica a mai apărat poarta CFR-ului într-un singur meci din Liga 1. A scăpat fără gol în FC Voluntari – Farul, scor 0-1. A fost adus la finalul anului trecut, de la Club Brugge. Nu a jucat niciun minut, în acest sezon, pentru belgieni.

Cu o cotă de piaţă de 300.000 de euro, portarul clujenilor a mai evoluat, în trecut, pentru Hajduk Split, Rudes, SPAL şi Sampdoria.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Dan Petrescu despre Letica înaintea meciului cu Farul

Dan Petrescu a anunţat că se va baza, în finalul acestui sezon, pe Letica. Totul după ce nu a fost mulţumit de ultimele evoluţii ale tânărului Hindrich.

Dacă nu se accidentează, ar trebui ca Letica să înceapă dacă se comportă cum s-a comportat la antrenamente săptămâna asta.

A arătat foarte bine, nu văd de ce n-ar apăra în continuare. Mie nu-mi place să schimb portarii, în anii trecut n-am schimbat, dar regula U21 și forma sportivă m-au făcut să schimb portarul„, a spus „Bursucul” la conferinţa de presă.

Recomandări
  • Karlo Letica, eroare de proporţii în CFR Cluj – Farul,
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și