Închide meniul

Gică Popescu a găsit motivul crizei de la FCSB! ”Am avut impresia că echipa abia promovată în Liga 1 a fost FCSB”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 iulie 2022, 9:33

Gică Popescu a găsit motivul crizei de la FCSB! ”Am avut impresia că echipa abia promovată în Liga 1 a fost FCSB”

Gică Popescu, avertisment după debutul spectaculos al lui Constantin Budescu

Gică Popescu, în cadrul unui eveniment / Hepta

Gică Popescu a găsit motivul crizei de la FCSB! ”Baciul” susține că serie de rezultate negative atârnă greu pentru jucătorii fără experiență din lotul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a pierdut pe Giulești, 0-2 cu Rapid, și a dat semne de viață doar în repriza a doua. Jucătorii considerați cu experiență, Florinel Coman sau căpitanul Florin Tănase, au dezamăgit din nou.

Gică Popescu a găsit motivul crizei de la FCSB!

”O victorie meritată a giuleștenilor. Cu o prestație nesperat de slabă a celor de la FCSB. Două goluri frumoase, execuție extraordinară a lui Dugandzic, apoi o lovitură liberă ce pare lucrată la antrenament a dus golul lui Cristi Săpunaru. 2-0 la pauză, meritat. M-am așteptat să văd altă față a celor de la FCSB, dar au arătat fără curaj, le era frică să joace.

Ne așteptam de la Florinel Coman, Florin Tănase să aibă altă prestație, dar au fost foarte temători. Aceste rezultate negative înșiruite au creat această atitudine la jucătorii cu experiență.

Senzația mea e că merg din rău în mai rău. Evoluția a fost ștearsă. Am avut impresia că echipa abia promovată în Liga 1 a fost FCSB, iar Rapidul cea care se bate la titlu. Cu tot respectul pentru istoria Rapidului, echipa vine după 6 ani de ligi inferioare. Nu era echipa cu experiență. Când Petrea spune că a jucat bine contra unei nou-promovate, într-o meci care ni s-a părut nouă foarte slab, nu e ok.”, a spus Popescu, la Prima Sport.

Reclamă

Dumitru Dragomir a distrus doi jucători ai lui Gigi Becali după Rapid – FCSB 2-0

Dumitru Dragomir a avut o primă reacţie după Rapid – FCSB, scor 2-0, din etapa a doua din Superliga. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a distrus doi jucători ai lui Gigi Becali.

„E un haos total la FCSB, acolo sunt doar tineri, fiecare vrea să facă mai mult. Cine-mi spune mie că nu e vinovat la ambele goluri și portarul (n.r. – Târnovanu), înseamnă că nu mă mai pricep la fotbal! Ce dacă i-a dat pe contre-pied, el trebuia să se gândească! Un portar cu talie se duce din prima acolo. La golul doi, te duci cu picioarele înainte? Du-te pe lateral, ce Dumnezeu?! Sunt lucruri elementare, învățate la copii și juniori.

Fraților, Tavi Popescu e fotbalist, dar e cu psihicul la pământ din cauza criticilor. El nu suportă, n-are moral de competiție înaltă. La fel și cu Ianis Stoica. Ar trebui lăsați să joace mai mult. Florinel Coman n-are deloc forță în picioare, parcă n-ar fi făcut pregătirea bună.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi fundași centrali, Bouhenna și Tamm, nici la Divizia B nu-i iau, dacă mă duc undeva conducător! Rețineți ce vă spun! Cum a putut FCSB să facă asemenea transfer, când ei ar putea avea fotbaliști mult mai buni? Nu știu nimic, nici să paseze, nici să dea cu capul, nici să fugă„, a declarat Dumitru Dragomir la gsp.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și