Închide meniul

Gică Popescu, atac către FCSB după transferul lui Cristi Ganea: „La noi nu există rezerve şi titulari!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 ianuarie 2024, 8:12

Gică Popescu, atac către FCSB după transferul lui Cristi Ganea: „La noi nu există rezerve şi titulari!

Gică Popescu, atac către FCSB după transferul lui Cristi Ganea

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Hepta

Gică Popescu a lansat un atac către FCSB, după transferul lui Cristi Ganea la Farul. Acesta a transmis că nu judecă jucătorii după minutele bifate înainte de mutarea la formaţia constănţeană. „Baciul” a mai dezvăluit că la Farul, nu există rezerve sau titulari, fiecare jucător având şansa să evolueze din primul minut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Ganea a evoluat doar o jumătate de sezon la FCSB, iar în această iarnă şi-a reziliat contractul cu formaţia roş-albastră, şi a semnat cu Farul.

Gică Popescu, atac către FCSB după transferul lui Cristi Ganea

Gică Popescu a dat exemplul lui Denis Alibec, mărturisind că atacantul nu era într-o formă bună atunci când s-a transferat la Farul, însă ulterior a devenit campion. Preşedintele constănţenilor are încredere că şi Cristi Ganea va presta un joc bun, după transferul sub comanda lui Gică Hagi.

Gică Popescu a mai dezvăluit că Farul are nevoie de dubluri pe toate posturile, acesta fiind motivul pentru care Cristi Ganea a fost transferat.

„Nu ne interesează ce fac jucătorii la alte cluburi, ne interesează să performeze atunci când aleg să vină la Farul. Dacă ne uităm la majoritatea jucătorilor care nu au jucat la alte echipe și au venit la Farul, la noi au triumfat. Uitați-vă la Băluță, la Alibec, au venit și au devenit campioni. Sunt jucători care nu au jucat la nivelul lor în străinătate, iar la noi au performat foarte bine.

Reclamă

Pe noi ne interesează să performeze la noi în perioada în care sunt sub contract. Noi îi gestionăm doar în perioada când sunt la noi. Îmi pun întrebarea, de ce toți jucătorii joacă bine doar când sunt la Gică? Oare nu ține și de alte aspecte? Oare să fie doar vina lor? Dacă luăm fiecare caz în parte, găsim circumstanțe prin care să explicăm evoluția slabă a respectivilor jucători.

La noi nu există titulari și rezerve. Avem un lot de jucători din care Gică alege un ’11’ potrivit, e important să ai jucători din care să ai de unde alege. S-a întâmplat să avem mulți jucători accidentați sau ieșiți din formă. E nevoie de dubluri pe toate posturile. Dacă va reuși să se impună, cu siguranță va fi titular așa cum a fost în prima perioadă în care a fost la noi”, a declarat Gică Popescu, conform digisport.ro.

Gică Popescu, anunț surprinzător despre milionarii care vor să investească la Farul

Gică Popescu a făcut un anunț surprinzător despre milionarii care vor să investească la Farul. Președintele campioanei României a recunoscut că s-au purtat negocieri, încă din 2023, cu mai mulți oameni de afaceri care sunt gata să își bage banii în echipa din Constanța.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu nu am cunoștințe despre un asemenea fond de investiții care să vină să investească la Farul. Nu există nimic referitor la un astfel de fond. Eu am purtat discuții pe durata anului trecut cu anumiți potențiali investitori. Sper să le reluăm anul acesta.

Sunt tot felul de scenarii, noi suntem deschiși la orice colaborări pentru că vrem să ducem clubul la un alt nivel. Sper ca o asemenea colaborare să se încheie într-un timp anumit scurt, ca să ducem clubul la un alt nivel financiar.

Noi am mai avut discuții cu oameni potenți financiar, era la un punct să semnăm și au picat. Sunt oameni din țară, nu de afară. Eu cred că avem în țară oameni potenți financiar, care își permit să țină un club„, a declarat Gică Popescu la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și