Închide meniul

Gică Popescu, anunț surprinzător despre milionarii care vor să investească la Farul: „Sunt din România!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 ianuarie 2024, 21:43

Gică Popescu, anunț surprinzător despre milionarii care vor să investească la Farul: „Sunt din România!

Gică Popescu, anunț surprinzător despre milionarii care vor să investească la Farul

Gică Popescu, alături de Gică Hagi / Antena Sport

Gică Popescu a făcut un anunț surprinzător despre milionarii care vor să investească la Farul. Președintele campioanei României a recunoscut că s-au purtat negocieri, încă din 2023, cu mai mulți oameni de afaceri care sunt gata să își bage banii în echipa din Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Baciul” a negat informațiile că discuțiile sunt cu oficiali ai fondului de investiţii american, care deţine şi clubul Genoa din Serie A. Popescu a precizat că este vorba de potenți afaceriști din România.

Gică Popescu, anunț surprinzător despre milionarii care vor să investească la Farul

Fostul internațional a subliniat că Gică Hagi ar fi dispus să cedeze pachetul majoritar de acțiuni.

Eu nu am cunoștințe despre un asemenea fond de investiții care să vină să investească la Farul. Nu există nimic referitor la un astfel de fond. Eu am purtat discuții pe durata anului trecut cu anumiți potențiali investitori. Sper să le reluăm anul acesta.

Sunt tot felul de scenarii, noi suntem deschiși la orice colaborări pentru că vrem să ducem clubul la un alt nivel. Sper ca o asemenea colaborare să se încheie într-un timp anumit scurt, ca să ducem clubul la un alt nivel financiar.

Reclamă

Nu cred că un eventual investitor ar dori să preia mai puțin de 50%. Bineînțeles că ar vrea să ia majoritatea, cu acordul acționarilor. Sunt detalii despre un acord la care dorim să ajungem. Mi-aș dori enorm să se întâmple într-un timp scurt, adică anul acesta.

Noi am mai avut discuții cu oameni potenți financiar, era la un punct să semnăm și au picat. Sunt oameni din țară, nu de afară. Eu cred că avem în țară oameni potenți financiar, care își permit să țină un club„, a declarat Gică Popescu la digisport.ro.

Gică Hagi a purtat negocieri chiar și cu Dan Șucu, înainte ca milionarul român să devină acționar la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Şefii unei echipe din Serie A vor să investească la Farul Constanţa

Gheorghe Hagi a cerut în mai multe ori în ultimii ani sprijin din partea multinaţionalelor şi a statului pentru ca fotbalul românesc să crească. Acum, Farul Constanţa poate beneficia de un ajutor uriaş din străinătate.

Andres Blazquez, directorul general al celor de la Genoa, a dezvăluit că este interesat de o colaborarea cu campioana din Liga 1:

De doi ani am stabilit contacte, am primit referințe bune de la Răzvan Raț, cu care sunt prieten de zece ani. Și cu el m-am consultat când am decis să-l transferăm definitiv de la Juventus pe Drăgușin. El ne-a pus și în legătură cu Hagi.

Face o treabă extraordinară la Constanța cu Academia lui. Ne-ar interesa să intrăm în acționariatul Farului, așa am mai făcut și în alte țări, avem un portofoliu important.

La un club din București e mai greu să ajungem, dar suntem deschiși la colaborări”, a declarat Andres Blazquez, potrivit gsp.ro.

Fondul de investiţii american 777 Partners s-a fondat în 2015 şi are sediul în Miami. Americanii deţin mai multe cluburi din întreaga lume precum Genoa (Italia), Standard Liege (Belgia), Hertha Berlin (Germania), FC Red Star (Franţa) şi Vasco da Gama (Brazilia).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și