Închide meniul

Gică Popescu, discurs furios după ultima apariţie a lui Mihai Pintilii: „S-au făcut multe lucruri urâte! Nu e normal”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 noiembrie 2022, 10:11

Gică Popescu, discurs furios după ultima apariţie a lui Mihai Pintilii: „S-au făcut multe lucruri urâte! Nu e normal

Gică Popescu, discurs furios din cauza lui Mihai Pintilii

Captură AS.ro

Gică Popescu, discurs furios după ultima apariţie a lui Mihai Pintilii. Lui Gică Popescu nu i se pare normal ca antrenorii care nu au licenţă să vină la interviuri după meci. Popescu s-a revoltat când l-a văzut pe Mihai Pintilii la declaraţii, după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu vrea ca doar antrenorii cu Licenţă Pro să vină la interviuri după meci şi să se respecte regulamentul.

Gică Popescu, discurs furios după ultima apariţie a lui Mihai Pintilii

E normal să nu stai pe bancă în momentul în care nu ai toate licențele necesare pentru a conduce o echipă. Eu cred că s-au făcut multe lucruri urâte. Sunt antrenori care antrenează și au lângă ei o «fantomă» care are licență și se spune că respectivul conduce echipa. Dar la interviuri vine cel care conduce cu adevărat echipa. 

Nu e normal! Ai licență, vii și te prezinți la interviuri înainte de meci! Nu ai licență, lasă-l pe cel care are licență să vină să conducă echipa. Interogările astea mi se par de prost gust. Atunci, care mai e diferența întrei cei care se duc, învață, fac școli, așteaptă să treacă toți acești pași pentru a-și lua licența PRO și antrenorii care au licența A, licența B și pun o «fantomă»  lângă ei și vin și conduc echipele?

La regulament scrie ceva, de ce se mai fac regulamente dacă intervin tot felul de astfel de aranjamente?„, a spus Gică Popescu la primasport.ro.

Reclamă

Mihai Pintilii, răspuns fabulos după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2

„Eşti sigur că a fost ultimul tău meci la FCSB?”. Aceasta a fost întrebarea care l-a intrigat pe Mihai Pintilii, după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2. Antrenorul interimar al roș-albaștrilor a amintit că a fost și va fi mereu alături de echipă, indiferent de postul ocupat în cadrul clubului.

Gigi Becali se află în căutarea unui nou antrenor, după despărțirea de Nicolae Dică. Mihai Pintilii se află la cel de-al 4-lea meci pe banca FCSB-ului, din postura de interimar.

La finalul meciului din Bănie, Pintilii a fost întrebat din nou dacă își dorește să se transforme din antrenor interimar în principal. Întrebarea l-a înfuriat pe fostul mijlocaș, care i-a dat o replică acidă reporterului respectiv.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii a explicat că deține lincența B și că, la ora actuală, „nu este momentul meu”.

„Am zis înainte, să luăm 3 puncte, mergem acasă liniștiți și astea le-am transmis și băieților. (N.r. – Despre meci) Greu, greu, Craiova are o echipă bună. Totul se joacă doar la victorie, iar băieții au demonstrat asta. Ei sunt singurii care au adunat aceste victorii și mă bucur pentru ei.

Au 3 zile libere, mâine mă duc cu familia, plec în vacanță să ne liniștim și vedem. Am terminat licența B în Moldova, la anul urmează să mă apuc de licența A. O să o iau treptat, n-o să sar direct la licența PRO. Am un an pauză, iar la anul mă înscriu la licența A.

(Reporter: Eşti sigur că a fost ultimul tău meci la FCSB?) Păi ce, vrei să mă dai afară? Nu știu, eu vreau să antrenez echipa asta, doar că nu e momentul meu. Faceți confuzie. Băieții merită să se liniștească puțin pentru că au fost 3 zile intense și apoi să vină cu plăcere la antrenamente.

Eu sunt angajatul clubului, eu sunt aici ca și acum. Eu, indiferent de situație, sunt aici cu ei și îi iubesc pe acești copii. Tot timpul când au avut nevoie de un sfat, eu am fost alături de ei, cu totul”, a spus Mihai Pintilii, după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2, potrivit Digisport.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și