Închide meniul

Gică Popescu, gafă teribilă după FCSB – Farul 0-1! A spus că un fost arbitru, care trăieşte, „se răsuceşte în mormânt”!

Bogdan Stănescu Publicat: 18 septembrie 2023, 8:56

Reclamă
Gică Popescu, gafă teribilă după FCSB – Farul 0-1! A spus că un fost arbitru, care trăieşte, „se răsuceşte în mormânt!

Gică Popescu, gafă teribilă după FCSB - Farul 0-1!

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gică Popescu, gafă teribilă după FCSB – Farul 0-1! Preşedintele Farului a criticat dur decizia arbitrului Sebastian Colţescu, ce a dictat lovitură de la 11 metri în urma duelului dintre Tudor Băluţă şi Adrian Şut din minutul 55.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu l-a confundat pe fostul arbitru Ioan Igna, care trăieşte, cu Nicolae Rainea, care a decedat la data de 1 aprilie 2015, la vârsta de 81 de ani. Născut la data de 4 iunie 1940, Ioan Igna are în prezent 83 de ani.

Gică Popescu, gafă teribilă după FCSB – Farul 0-1!

Ioan Igna se răsuceşte în mormânt!”, a spus Gică Popescu după meci, ulterior intervenind la TV şi cerându-şi scuze.

Nici pe vremea Cooperativei nu se acordau asemenea lucruri. M-a surprins foarte mult că nu s-a dus la VAR. Dacă asta nu este fază de VAR, care este o fază de VAR?

Îmi pare rău, la ieşirea de la meci am făcut o afirmaţie referitoare la Ioan Igna. Era vorba de Nicolae Rainea. Câte milioane de astfel de situaţii se întâmplă în careul de 16 metri?

Reclamă

Nu poţi să stai să nu atingi adversarul. Unul este fault, alta este atingerea. Sunt sute de atingeri în careu, la orice fel de duel. Era un meci care se scurgea foarte bine către un rezultat de egalitate.

Dacă nu exista acest moment, probabil se termina egal. Sau marca una dintre echipe în final, dar nu aşa. Să nu ne cântaţi prohodul, că vom juca şi în acest an în play-off.

În momentul în care rezultatele nu sunt cele mai bune, ne gândim că am făcut şi greşeli. Dar cred că avem un lot foarte bun”, a declarat Gică Popescu pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, vehement după Farul – FCSB 0-1: „Uitaţi de play-off! Colţescu mai avea puţin şi mă făcea pachet!”

Gică Hagi a transmis un mesaj vehement la conferinţa de presă, după Farul – FCSB 0-1. „Regele” a fost extrem de revoltat de maniera de arbitraj a lui Sebastian Colţescu şi a declarat că echipa sa nu are şanse nici la play-off, după rezultatul înregistrat pe teren propriu cu roş-albaştrii.

FCSB s-a impus la limită pe terenul campioanei, graţie unui gol marcat dintr-un penalty controversat. Sebastian Colţescu a dictat lovitură de la punctul cu var, după ce Adrian Şut a fost faultat în careu.

Gică Hagi a făcut iureş după meci, fiind extrem de nemulţumit de penalty-ul primit de FCSB. Managerul de la Farul a declarat că Sebastian Colţescu a fost foarte arogant în timpul meciului, şi deşi a vrut să vorbească cu acesta după fluierul final, arbitrul nu l-a ascultat.

La cum am fost arbitrați acasă la noi, uitați de play-off! Ce Farul la titlu… Atâta aroganță ca la Colțescu nu am văzut Mai avea puțin și ma făcea pachet. La final m-am dus la Colțescu, dar vorbeam singur.

Să iasă conducerea mea, să vorbească. Să stea la noapte la tv și să analizeze fazele, apoi să iasă și să spună. Nu eu, că mie mi-a dat galben”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă de după Farul – FCSB 0-1.

Darius Olaru a fost cel care a transformat penalty-ul controversat, penalty în urma căruia roş-albaştrii au obţinut al şaptelea succes din acest sezon de Liga 1. Trupa lui Charalambous rămâne lider şi după această rundă, în timp ce Farul se clasează pe locul 11.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și