Închide meniul

Gică Hagi, vehement după Farul – FCSB 0-1: „Uitaţi de play-off! Colţescu mai avea puţin şi mă făcea pachet!”

Viviana Moraru Publicat: 18 septembrie 2023, 8:23

Reclamă
Gică Hagi, vehement după Farul – FCSB 0-1: „Uitaţi de play-off! Colţescu mai avea puţin şi mă făcea pachet!

Gică Hagi, vehement la conferinţa de presă, după Farul - FCSB 0-1

Gică Hagi, în timpul unui meci al Farului/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES/ Hepta

Gică Hagi a transmis un mesaj vehement la conferinţa de presă, după Farul – FCSB 0-1. „Regele” a fost extrem de revoltat de maniera de arbitraj a lui Sebastian Colţescu, şi a declarat că echipa sa nu are şanse nici la play-off, după rezultatul înregistrat pe teren propriu cu roş-albaştrii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus la limită pe terenul campioanei, graţie unui gol marcat dintr-un penalty controversat. Sebastian Colţescu a dictat lovitură de la punctul cu var, după ce Adrian Şut a fost faultat în careu.

Gică Hagi, vehement la conferinţa de presă, după Farul – FCSB 0-1

Gică Hagi a făcut iureş după meci, fiind extrem de nemulţumit de penalty-ul primit de FCSB. Managerul de la Farul a declarat că Sebastian Colţescu a fost foarte arogant în timpul meciului, şi deşi a vrut să vorbească cu acesta după fluierul final, arbitrul nu l-a ascultat.

De asemenea, Hagi este convins că Farul nu se poate bate la play-off în acest an, după ce consideră că echipa sa a fost dezavantajată clar de arbitrii la un meci pe propriul teren.

„La cum am fost arbitrați acasă la noi, uitați de play-off! Ce Farul la titlu… Atâta aroganță ca la Colțescu nu am văzut Mai avea puțin și ma făcea pachet. La final m-am dus la Colțescu, dar vorbeam singur.

Reclamă

Să iasă conducerea mea, să vorbească. Să stea la noapte la tv și să analizeze fazele, apoi să iasă și să spună. Nu eu, că mie mi-a dat galben”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă de după Farul – FCSB 0-1.

Darius Olaru a fost cel care a transformat penalty-ul controversat, penalty în urma căruia roş-albaştrii au obţinut al şaptelea succes din acest sezon de Liga 1. Trupa lui Charalambous rămâne lider şi după această rundă, în timp ce Farul se clasează pe locul 11.

Verdictul specialistului după penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu în Farul – FCSB

A apărut verdictul specialistului după penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu în derby-ul Farul – FCSB, din etapa a 9-a a Ligii 1. Arbitrul a considerat că Adrian Şut a fost faultat în careu de Tudor Băluţă şi a acordat punctul cu var. De la 11 metri, Darius Olaru a deschis scorul la Ovidiu.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 55 al meciului de la Ovidiu, dintre campioana și vicecampioana României, Sebastian Colțescu a dictat o lovitură de la 11 metri după un contact între Adrian Șut și Tudor Băluță. Jucătorul de la FCSB a căzut în careul constănţenilor. Adrian Porumboiu e convins că penalty-ul nu trebuia acordat şi l-a făcut praf pe Colţescu.

Penalty a la Colțescu. Nu ai cum să dai așa ceva! (n.r. râde zgomotos). VAR trebuia să intre, greșeala e flagrantă. Cine e la VAR? Eu știu cine, dar vă întreb așa… (n.r. Marcel Bîrsan e arbitru VAR). Am crezut că s-a schimbat Colțescu. A stat o perioadă departe de alte lucruri, dar acum și-a revenit la starea lui de acum 7-8 ani. E inadmisibil”, a spus Adrian Porumboiu pentru prosport.ro.

„Pentru mine nu a fost fault. Şut a încercat să dribleze cu o minge invizibilă şi a dat în piciorul lui Băluţă. Pentru mine nu e penalty. Iar reacţia lui Şut, parcă îi dăduse cu satârul! Se împiedică de acesta. Veşnica acoperire regulamentară pe undeva o are Colţescu!”, a declarat comentatorul Digi Sport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și