Închide meniul

Gică Popescu îl contrazice pe Gigi Becali: „Va veni de azi la echipă!” / „Cu Boboc sunt discuții avansate!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 august 2022, 17:05

Gică Popescu îl contrazice pe Gigi Becali: „Va veni de azi la echipă! / „Cu Boboc sunt discuții avansate!

Gică Popescu, convins că România are şanse de a se califica la EURO 2024

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru

Gică Popescu îl contrazice pe Gigi Becali în cazul transferului lui Radu Boboc. Patronul FCSB a anunţat că fundaşul va veni azi la baza de pregătire din Berceni, în timp ce preşedintele Farului Constanţa a anunţat că sunt doar discuţii avansate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 1.3 milioane de euro, Radu Boboc este fundaş dreapta, cu peste 100 de meciuri în prima ligă. Acesta a fost format la Academia Hagi.

Gică Popescu îl contrazice pe Gigi Becali în cazul transferului lui Radu Boboc

”Radaslavescu este jucătorul celor de la FCSB, probabil că mâine se va alătura formației bucureștene. Cu Boboc sunt discuții avansate.

Noi, atunci când luăm hotărârea să transferam un jucător, stămc de vorbă cu el. Încercam să îi negociem cât mai bine un contract, dacă nu are reprezentant, pentru că majoritatea sunt crescuți la academie și ne interesează viitorul lor. În momentul în care își dau acordul, atunci intrăm în negocieri cu cluburile.

Și de la cluburi din străinătate am avut oferte pentru Radaslavescu, de la cluburi bune. A contat dorința jucătorului și am văzut multe exemple care au plecat foarte tineri în străinătate și au clacat. Eu cred că este important ca jucătorii de la noi să plece un club care joacă în competițiile europene, pentru a avea parte de presiune. Mi se pare o etapă intermediară pentru pasul în străinătate.

Reclamă

Astăzi vom ști. Știți foarte bine problema noastră, avem deficit bugetar, ca majoritatea cluburilor din Liga 1. Noi nu avem decât vânzarea jucătorilor ca soluție. Facem aceste tranzacții și ne-am bucura ca jucătorii care pleacă de la noi să facă performanță, pentru că au o anumită mentalitate, sunt crescuți într-un mediu serios”, a declarat Gică Popescu, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat că i-a transferat pe Radaslavescu şi Boboc la FCSB

Gigi Becali i-a transferat pe Eduard Radaslavescu (18 ani) şi Radu Boboc (23 de ani) la FCSB. Anunţul a fost făcut chiar de patronul FCSB, după victoria cu Dunajska Streda, din Conference League, scor 1-0.

Gigi Becali a mai dat două lovituri uriaşe pe piaţa transferurilor. I-a luat de la Farul Constanţa pe Eduard Radaslavescu şi pe Radu Boboc. Hagi i-a transmis lui Gigi Becali să nu divulge sumele de transfer.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a anunţat două noi transferuri, după ce zilele trecute i-a prezentat pe Bogdan Rusu şi David Miculescu. Patronul roş-albaştrilor a declarat că Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc se vor alătura astăzi lotului condus de Nicolae Dică.

„Așa este! Am făcut deja transferul, băiatul (n.r. – Radaslavescu) se va prezenta de azi la pregătirile echipei. Nu vrea să dau însă niciun fel de detalii financiare, pentru că vânzătorul m-a rugat să păstrez confidențialitatea, așa că asta fac. L-am luat și pe Boboc. Și el va veni de azi la echipă”, a declarat Becali, conform playsport.ro.

Conform sursei citate, Gigi Becali ar urma să plătească 900.000 de euro pentru cei doi jucători. Noile transferuri realizate de Gigi Becali pot debuta sâmbătă, în etapa a 4-a din Liga 1, când FCSB întâlneşte Mioveni, de la ora 19:00. Partida va fi în format live text, pe as.ro.

Recomandări
  • Gică Popescu îl contrazice pe Gigi Becali
  • Ultimele detalii despre transferul lui Radu Boboc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și