Închide meniul

Gică Popescu nu e îngrijorat că Farul a marcat un gol şi a primit 10 goluri în trei meciuri: „Prefer să pierdem şi să ne trezim!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iulie 2023, 23:48

Reclamă
Gică Popescu nu e îngrijorat că Farul a marcat un gol şi a primit 10 goluri în trei meciuri: „Prefer să pierdem şi să ne trezim!

Gică Popescu este preşedintele celor de la Farul

Gică Hagi şi Gică Popescu au o poveste de senzaţie / Hepta

Gică Popescu nu e îngrijorat că Farul a marcat un gol şi a primit 10 goluri în trei meciuri. Farul a pierdut toate cele 3 amicale disputate până acum în cantonamentul din Polonia şi are un golaveraj dezastruos: 1-10.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu e de părere că aceste rezultate slabe din perioada de pregătire nu trebuie să îngrijoreze pe nimeni. Mai mult, Popescu spune că acest înfrângeri îl ajută pe Hagi să identifice problemele şi să le rezolve până la primul meci oficial. Farul – Sepsi, Supercupa României, va fi pe 8 iulie, în format live text pe AS.ro.

Gică Popescu nu e îngrijorat că Farul a marcat un gol şi a primit 10 goluri în trei meciuri

Nu ne îngrijorează deloc, pentru că o mulți dintre jucătorii titulari sezonul trecut au lipsit. Avem 10 jucători care au rămas acasă, cei de la naționala mare, cei de la U21, cei accidentați.

Eu prefer să pierdem în pregătiri și să ne trezim, să începem sezonul foarte bine. Normal că nu ne-au căzut bine aceste rezultate negative, dar ne arată unde avem probleme.

E bine să descoperim acum unde avem probleme”, a spus Gică Popescu la digisport.ro.

Reclamă

Campioana României a pierdut toate cele 3 meciuri din cantonamentul din Polonia: 1-2 cu Pogon, 0-5 cu Ostrava și 0-3 cu Warta.

Sheriff – Farul se joacă la Tiraspol! Anunţul făcut de moldoveni, după decizia luată de UEFA

După Supercupa României, pentru Farul urmează prima manşă a dublei cu Sheriff Tiraspol. Campioana Moldovei susţine că UEFA îi permite să joace meciurile europene de pe teren propriu la Tiraspol. Partida retur din primul tur al preliminariilor Ligii Campionilor, Sherrif – Farul, e programată pe 18 iulie.

Asta după ce, iniţial, gazda confruntării era stadionul „Zimbrul” din Chişinău. Decizia fusese luată din cauza situaţiei tensionate din Ucraina. Astfel, Farul va lupta pentru calificare pe o arenă de peste 12.700 de locuri.

Reclamă 4 / 0/3

„Prieteni, vești grozave! Comitetul Executiv al UEFA a discutat în cea mai recentă ședință cererea comună a clubului și a Federației Moldovenești de Fotbal de a readuce meciurile europene pe stadionul lui Sheriff.

Mulțumită eforturilor conducerii clubului și ale președintelui Federației, Leonid Oleinichenko, meciurile din cupele europene revin la Tiraspol”, se arată într-un comunicat urcat pe Facebook de moldoveni.

Până la meciul cu Sherrif, Farul Constanţa poate da o altă lovitură. Adrian Mazilu e aproape de un transfer istoric, după un sezon în care a pus umărul la câștigarea titlului de către Farul Constanța, cu cele 7 goluri marcate.

Mai mulți scouteri au venit să îl vadă la Euro 2023, dar Emil Săndoi nu l-a folosit prea mult (34 de minute). Chiar și așa, o formație de Top 5 campionate îl vrea neapărat pe jucătorul cotat la 1.3 milioane de euro.

Hagi cere pentru cel mai important ”produs de export” 7 milioane de euro. Pe lista echipelor care îl doresc pe Mazilu e și Roma lui Jose Mourinho.

Dacă Farul va lua cele 7 milioane de euro pentru Mazilu, acesta ar deveni cel mai scump transfer din istoria echipei lui Hagi. Răzvan Marin pleca la Standard Liege, în 2016, pentru 4.8 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și