Închide meniul

Gică Popescu, pregătit pentru duelurile de titlu cu FCSB și CFR Cluj: „Va fi cel mai spectaculos play-off!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 ianuarie 2023, 23:50

Gică Popescu, pregătit pentru duelurile de titlu cu FCSB și CFR Cluj: „Va fi cel mai spectaculos play-off!

Gică Popescu, mesaj pentru Sepsi şi FC U Craiova 1948, cele două echipe care se luptă pentru ultimul loc de play-off

Gică Popescu, în timpul unui interviu/ Hepta

Gică Popescu e pregătit pentru duelurile de titlu cu FCSB și CFR Cluj. „Baciul” e convins că play-off-ul din acest sezon va fi cel mai spectaculos din istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Președintele celor de la Farul crede că toate echipele care se vor califica în play-off pot emite pretenții la câștigarea campionatului.

Gică Popescu, pregătit pentru duelurile de titlu cu FCSB și CFR Cluj

„Deocamdată mai avem nevoie de trei puncte ca să ajungem în play-off. Dacă ne îndeplinim acest prim obiectiv, atunci putem să ne gândim la orice altceva, la o participare în cupele europene, şi, de ce nu, la câştigarea titlului. Va fi o luptă crâncenă între toate cele şase echipe care vor face parte din play-off anul acesta.

Cred că va fi cel mai spectaculos play-off de până acum. Aşa se anunţă, toate echipele care vor intra în play-off, cred că cinci sunt deja ştiute, a şasea s-ar putea să fie Sepsi, au potenţial să câştige campionatul”, a spus Gică Popescu, la Gala „Sportivul Anului”.

Mihai Stoica sună adunarea înainte de FCSB – Farul. Ce mesaj a transmis după victoria cu Hermannstadt

Mihai Stoica a transmis un mesaj pe contul oficial de Facebook, prin care își exprimă aprecierea față de fanii care au făcut o atmosferă de vis în duelul cu Hermannstadt.

Reclamă

Totodată, managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit ce rezultat își dorește în derby-ul Farul – CFR Cluj. MM vrea ca trupa lui Dan Petrescu să plece fără niciun punct de la Ovidiu.

„Ceața ne-a fost partener aseară. Tribunele arhipline nu prea s-au distins, dar Peluza Nord a acoperit fondul sonor. Am jucat pe un stadion splendid, dar – datorită prestației de excepție a ultrașilor noștri – ne-am simțit acasă.

Duminică, de la 19.00, pe Arena Națională, ne putem apropia la 1 punct de Farul (sau 2 dacă iese un X azi, ceea ce n-ar fi rău deloc). Iar cu suportul pe care-l anticipăm, sunt șanse mari să ne apropiem.

Reclamă 4 / 0/3

P.S. O victorie a Farului ar fi un prea frumos început de săptămână. Ceea ce doresc tuturor prietenilor mei steliști și neutri”, a transmis Mihai Stoica, pe contul oficial de Facebook.

Ce jucători l-au impresionat pe Ilie Dumitrescu la FCSB, după victoria cu Hermannstadt

Ilie Dumitrescu a fost impresionat de doi jucători, după ce FCSB s-a impus cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la Hermannstadt. Fostul internațional îi aplaudă pe roș-albaștrii pentru schimbările efectuate în repriza secundă.

Ilie Dumitrescu este de părere că meciul s-a schimbat în momentul în care Florinel Coman și Billel Omrani au intrat pe teren. „Mister” susține că cei doi au avut un impact imediat asupra jocului, și au reușit să facă diferența.

Astfel, fostul internațional îl felicită pe Mihai Pintilii pentru inspirația pe care a avut-o. Florinel Coman a intrat în minutul 58 în locul lui Malcom Edjouma, în timp ce Billel Omrani l-a scos din teren pe David Miculescu în minutul 68, cu doar șapte minute până la marcarea golului.

„Cei care au intrat de pe bancă au făcut diferența, Coman și Omrani. Contează enorm pentru o echipă care luptă la titlu să aibă pe bancă jucători care fac diferența atunci când intră. Lotul lărgit valoros a decis în seara asta meciul.

E o victorie importantă pentru FCSB, e un teren complicat, o echipă foarte bine organizată (n.r.- Hermannstadt). Pintilii a mutat bine cu cele două schimbări, pe final a gestionat bine avantajul”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și