Închide meniul

Gică Popescu, reacție după atacul suporterilor Rapidului: „Nu putem să dăm naștere unui război civil!”

Cosmin Olteanu Publicat: 3 mai 2023, 18:51

Reclamă
Gică Popescu, reacție după atacul suporterilor Rapidului: Nu putem să dăm naștere unui război civil!”

Gică Popescu, atac către FCSB după transferul lui Cristi Ganea

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Hepta

Gică Popescu a oferit o reacție după atacul suporterilor Rapidului! Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, a avut cuvinte dure la adresa Farului, din cauza faptului că formația de la malul mării nu le oferă mai multe bilete suporterilor giuleșteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă, de la ora 21:30, Farul o va întâlni, acasă, pe Rapid, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1. Clubul gazdă le va oferi doar 5% din capacitatea stadionului suporterilor oaspeților, lucru care i-a înfuriat pe fanii alb-vișiniilor.

Gică Popescu, reacție după atacul suporterilor Rapidului

Gică Popescu nu este de acord cu declarația lui Gigi Corsicanu și spune că nu poate da naștere unui „război civil”, amestecând suporterii celor două echipe între ei.

„Declarația este transmisă de un suporter al clubului Rapid. Eu nu fac regulamentul și nu pot să pun în pericol suporterii. Când vom avea stadon de 18.000 de locuri, suporterii Rapidului vor primi 1.000 de bilete.

Noi respectăm regulamentul și nu putem să dăm naștere unui război civil, amestecând suporterii între ei”, a declarat Gică Popescu, pentru digisport.ro.

Reclamă

În acest moment, Farul se află pe primul loc din play-off-ul Ligii 1, cu 43 de puncte obținute, la trei lungimi distanță de ocupanta locului secund, FCSB.

Ce a spus Gigi Corsicanu

Gigi Corsicanu a anunțat că, în semn de protest, galeria Rapidului nu va face deplasarea pentru meciul cu Farul.

M-au lăsat fără cuvinte, vă rog să mă credeți. Domnii de la Farul dau dovadă de lipsă de respect și de bun simț. Mi se pare foarte urât.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-au făcut o dată așa, după care le-am dovedit când au venit la București că am trecut peste șicane și le-am oferit bilete pentru toți cei care au venit la București.

Pe Gică Hagi l-am primit frumos pe Arena Națională, i-am oferit tricou, flori, apreciere normală pentru un nume atât de mare al României. Dar mie mi se pare că Farul se poartă cu noi mai urât decât o făceau Steaua și Dinamo.

N-o să mergem la meci pentru că am ajunge la aceeași problemă, cine intră pe stadion și cine rămâne afară!?”, a spus Gigi Corsicanu, pentru sursa citată.

Scandal cu suporterii la ultimul meci Farul – Rapid

La ultimul meci Farul – Rapid, 2-1, din returul sezonului regular, galeria oaspeților a făcut scandal, din cauza faptului că nu a fost lăsată să pătrundă pe stadion în întregime. La acel moment, toți suporterii, care au făcut deplasarea de la București, au hotărât să-și susțină echipa din afara stadionului.

„Aportul suporterilor s-a simpțit. Daca sunt în jur de 800 de suporteri și nu îi lasă să intre, e problema celor care fac asta. E lipsă de sportivitate, o problemă pentru fotbal”, spunea Adrian Mutu, la finalul acelui meci, despre lipsa suporterilor rapidiști.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și