Închide meniul

Gică Popescu: „Traversăm un moment dificil”! Ce a spus despre absenţa lui Gică Hagi de pe bancă la înfrângerea cu FC Voluntari

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 25 noiembrie 2023, 19:51

Gică Popescu: „Traversăm un moment dificil! Ce a spus despre absenţa lui Gică Hagi de pe bancă la înfrângerea cu FC Voluntari

Gică Popescu: "Traversăm un moment dificil"!

Gică Popescu, după meciul FC Voluntari - Farul 4-2 / AntenaSport

Gică Popescu a recunoscut după meciul FC Voluntari – Farul 4-2 că echipa constănţeană traversează un moment dificil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele echipei campioane a spus că speră ca Farul să obţină o victorie la următorul meci la care Gică Hagi va lipsi de pe bancă, cel cu Poli Iaşi.

Gică Popescu: „Traversăm un moment dificil”! Ce a spus despre absenţa lui Gică Hagi de pe bancă

Concluziile nu se trag la cald. Va trebui să ne liniştim şi să vedem ce s-a întâmplat.

Eu cred că am început foarte bine acest joc, până când a fost primul contraatac al echipei adverse, unde am şi primit gol.

După aceea o nouă greşeală, al doilea gol şi încă o minge pierdută, al treilea gol.

Reclamă

Cred că în prima repriză Voluntariul a avut trei contraatacuri unde a marcat 3 goluri, iar după aceea, în repriza a doua, este foarte greu să revii, după ce eşti condus cu 3-0 de echipa gazdă.

„Am început meciul foarte bine”

(n.r.: Ce vă îngrijorează mai mult, că nu acumulaţi puncte sau jocul?) Am spus, am început meciul foarte bine. Primele 10 minute am arătat foarte-foarte bine. Până la primul gol.

Lucrul pe care îl făceam înainte foarte bine, să revenim de la 1-0 sau 2-0 pentru adversar, acum nu mai putem să îl facem. Traversăm un moment dificil, dar aşa cum am făcut-o sezonul trecut, cu acelaşi lot, eu sunt convins că vom reveni şi sper să ne îndeplinim obiectivul, acela de a intra în playoff.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: A contat foarte mult că a lipsit Gică Hagi) Bineînţeles că e un plus prezenţa lui pe margine. Din păcate, nu îl vom avea nici la Iaşi. Sperăm acolo să facem un rezultat pozitiv, astfel încât ca la întoarcerea lui Gică situaţia să fie mai bună.

„Jucătorii care au câştigat campionatul trebuie să tragă căruţa şi să fim acolo unde ne dorim”

(n.r.: Jucătorii au găsit vreo explicaţie?) Nu am vorbit cu ei, sunt conştient că suferă foarte mult, la fel ca noi. Repet, este aproape acelaşi lot ca anul trecut, când am ieşit campioni, dar sunt momente în viaţa unei echipe pe care trebuie să le gestionezi pentru că ai jucători care, anul trecut, repet, au câştigat campionatul. Tot ei trebuie să tragă căruţa din această perioadă dificilă şi să fim acolo unde ne dorim.

E greu să dăm vina pe echipele naţionale, dar dacă ne uităm, mereu cei care joacă la echipele naţionale după aceea nu au evoluţii foarte bune, este şi stare de oboseală. Nu ştiu cât se antrenează acolo pentru că e greu la echipa naţională să faci antrenamentele pe care le faci la club. Antrenorii echipelor naţionale, având la dispoziţie foarte puţin timp, fac doar aşezare tactică şi mai puţin partea fizică. Nu este aceasta cauza principală”, a declarat preşedintele Farului, Gică Popescu, după FC Voluntari – Farul 4-2.

Voluntari – Farul 4-2! Înfrângere categorică suferită de campioni! Trupa lui Gică Hagi, fără succes de şase meciuri

Voluntari – Farul 4-2 a fost în format live score, pe AS.ro. Campioana a suferit un eşec categoric în faţa ilfovenilor. Trupa lui Gică Hagi a ajuns la şase meciuri fără victorie.

Voluntari a început perfect duelul cu Farul şi conducea cu 1-0 în minutul 10. Până în minutul 38, scorul s-a făcut 3-0. În repriza secundă, Farul a redus din diferenţă prin „dubla” lui Rivaldinho, însă ilfovenii au punctat prin autogolul lui Sîrbu.

Farul este în prezent în afara playoff-ului, pe locul 7, în Liga 1, cu 22 de puncte acumulate. Petrolul, echipa aflată pe locul 6, are cu 3 puncte mai mult decât Farul. Etapa viitoare Farul joacă în deplasare, cu Poli Iaşi.

FC Voluntari: Fernandez – Veiga, Matricardi, Armaș – Boboc, Rață, Crepulja, Andrei, Carnat – Popescu, Dumiter
Rezerve: Aliji, Paz, Cocian, Bozickovic, Vâlceanu, Droppa, Florea, Voican, Andres
Antrenor: Ilie Poenaru

Reclamă

Farul: Aioani – Dussaut, Larie, M. Popescu, Marins – Vînă, Grameni, Kiki – Mazilu, Budescu, Munteanu
Rezerve: Buzbuchi, Sîrbu, Queiros, N. Popescu, Borgnino, Sali, Mosca, Grosu, Dănuleasa
Antrenor: Gheorghe Hagi

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și