Închide meniul

Voluntari – Farul 4-2! Înfrângere categorică suferită de campioni! Trupa lui Gică Hagi, fără succes de şase meciuri

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2023, 19:00

Reclamă
Voluntari – Farul 4-2! Înfrângere categorică suferită de campioni! Trupa lui Gică Hagi, fără succes de şase meciuri

Voluntari - Farul

Gică Hagi, în timpul unui meci la Farul/ Profimedia

Voluntari – Farul 4-2 a fost în format live score, pe AS.ro. Campioana a suferit un eşec categoric în faţa ilfovenilor. Trupa lui Gică Hagi a ajuns la şase meciuri fără victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Voluntari a început perfect duelul cu Farul şi conducea cu 1-0 în minutul 10. Până în minutul 38, scorul s-a făcut 3-0. În repriza secundă, Farul a redus din diferenţă prin „dubla” lui Rivaldinho, însă ilfovenii au punctat prin autogolul lui Sîrbu.

Voluntari – Farul 4-2

Final! Voluntari – Farul 4-2! Eşec usturător pentru trupa lui Gică Hagi, care a ajuns la şase meciuri fără victorie în Liga 1.

Min. 64: Voluntari – Farul 4-2! Rivaldinho a reuşit „dubla”, după ce a profitat de o gafă a portarului ilfovenilor. Fernandez i-a pasat direct atacantului brazilian, care a înscris cu un şut din interiorul careului.

Min. 55: Voluntari – Farul 4-1! Sîrbu a „reuşit” un autogol, după o reluare cu capul, dintr-un corner.

Reclamă

Min. 47: Voluntari – Farul 3-1! Rivaldinho a reuşit să reducă din diferenţă pentru campioni.

Min. 38: Voluntari – Farul 3-0! Dumiter a reuşit „dubla”. Campioana este umilită de către ilfoveni, după ce Dumiter a marcat cu un şut de la marginea careului.

Min. 22: Voluntari – Farul 2-0! Dumiter a reuşit să majoreze diferenţa, după un contraatac letal al ilfovenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 10: Voluntari – Farul 1-0! Robert Popescu a marcat pentru ilfoveni, cu un şut din interiorul careului. Tânărul atacant l-a driblat fără emoţii pe Mihai Popescu pentru a reuşi să deschidă scorul.

Min. 1: A început partida!

Echipele de start:

FC Voluntari: Fernandez – Veiga, Matricardi, Armaș – Boboc, Rață, Crepulja, Andrei, Carnat – Popescu, Dumiter
Rezerve: Aliji, Paz, Cocian, Bozickovic, Vâlceanu, Droppa, Florea, Voican, Andres
Antrenor: Ilie Poenaru

Farul: Aioani – Dussaut, Larie, M. Popescu, Marins – Vînă, Grameni, Kiki – Mazilu, Budescu, Munteanu
Rezerve: Buzbuchi, Sîrbu, Queiros, N. Popescu, Borgnino, Sali, Mosca, Grosu, Dănuleasa
Antrenor: Gheorghe Hagi

În ultimele cinci etape de Liga 1, Farul a remizat cu Heramnnstadt, Botoşani, UTA şi U Cluj, şi a fost învinsă în deplasare de către CFR Cluj. În această perioadă, campioana a fost eliminată şi din Cupa României, după înfrângerea suferită în faţa celor de la Gloria Buzău.

Farul ocupă locul şapte în Liga 1, cu 22 de puncte, acumulate după 16 runde disputate. Cu o victorie în faţa celor de la Voluntari, trupa lui Gică Hagi le poate egala pe Hermannstadt şi Petrolul, echipele care ocupă ultimele două locuri de play-off.

Reclamă

De cealaltă parte, Voluntari este pe locul 13 înaintea meciului cu Farul. În ultima etapă, ilfovenii au remizat în deplasare cu Voluntari.

Gică Hagi, semnal de alarmă înaintea meciului cu Voluntari

Gică Hagi a tras un semnal de alarmă înaintea meciului cu Voluntari. „Regele” se confruntă cu probleme de lot la Farul şi susţine că Dragoş Nedelcu şi Tudor Băluţă nu vor putea evolua în duelul cu ilfovenii.

De asemenea, Hagi a mai declarat că Farul trebuie să o învingă pe Voluntari, dat fiind faptul că echipa sa nu a mai obţinut un succes de cinci runde.

„Sincer, nouă nu prea ne cade bine. Am avut mulți jucători care au plecat, jucători pe care nu i-am avut. Kiki a fost plecat, a venit acum două zile. Nu e bine, dar ne adaptăm.

Încercăm să îi vedem pe toți ceilalți la joc. E clar că trebuie să schimbăm ceva. Nedelcu și Băluță nu sunt apți pentru acest meci.

Ştim că nu va fi uşor cu un adversar pragmatic care e organizat foarte bine. Venim după patru egaluri acasă, ceea ce noi nu am mai făcut niciodată. Dar se întâmplă, în fotbal sunt multe necunoscute. De aceea trebuie să reacţionăm şi să încercăm să câştigăm acest meci”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și