Închide meniul

Gicu Grozav, dezvăluire care îl extaziază pe Adrian Mutu: „Îl am acasă!” Gestul uriaş făcut de „Briliant” pentru atacantul Petrolului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 ianuarie 2023, 8:43

Reclamă
Gicu Grozav, dezvăluire care îl extaziază pe Adrian Mutu: „Îl am acasă! Gestul uriaş făcut de „Briliant pentru atacantul Petrolului

Gicu Grozav, dezvăluire fabuloasă despre Mutu

Colaj Antena Sport

Gicu Grozav, dezvăluire care îl extaziază pe Adrian Mutu. Aflat pe lista Rapidului, Gicu Grozav a făcut o dezvăluire care îl încântă pe actualul antrenor al giuleştenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2012, după ce Gicu Grozav a marcat singurul gol în victoria uriaşă a naţionalei României cu Turcia, acesta s-a ales cu un cadou de la Mutu. „Briliantul” a acceptat cererea lui Grozav şi i-a oferit tricoul din acel meci.

Gicu Grozav, dezvăluire care îl extaziază pe Adrian Mutu

Gicu Grozav a dezvăluit că păstrează la loc de cinste tricoul lui Mutu, despre care a spus că a fost un jucător imens. Cei doi se pot reîntâlni la Rapid, dacă giuleştenii vor rezilva transferul atacantului de la Petrolul.

Da, e un club mare, cu suporteri frumoşi, cu galerie mare în spate. Un proiect frumos, cu Mutu antrenor. Da, normal. Îl am, e o amintire plăcută pentru mine, a fost un jucător mare şi îl păstrez acolo acasă„, a spus Gicu Grozav în cantonamentul din Antalya.

Gicu Grozav nu exclude transferul la Rapid: „E un club mare! La noi situația e nasoală!”

Gicu Grozav nu exclude transferul la Rapid. Fotbalistul celor de la Petrolul e cu gândul la posibilitatea de a îmbrăca tricoul formației giuleștene. Grozav se află pe lista de transferuri a lui Adrian Mutu la Rapid, iar posibilitatea să fie antrenat de „Briliant” îi surâde. Jucătorul de 32 de ani ar putea să aducă o sumă importantă în conturile Petrolului, care are probleme cu banii.

Reclamă

„N-am vorbit cu nimeni, nu încă, toată lumea e de vânzare la noi la club. Clubul e într-o situație mai nasoală, dar sperăm să o scoatem la capăt. N-aș vrea să discut de Rapid, e un club mare, cu suporteri frumoși, un proiect frumos, Mutu e antrenor. Mai am tricoul lui Mutu, e o amintire, plăcută, a fost un jucător mare, îl păstrez acasă”, a spus Gicu Grozav, în cantonamentul Petrolului din Antalya.

Gicu Grozav a înscris șase goluri în 20 de partide disputate pentru Petrolul în actuala stagiune. Grozav a revenit la Petrolul vara trecută, după promovarea „lupilor” în Liga 1.

Gicu Grozav nu și-a luat gândul de la națională

Ajuns la 32 de ani, Grozav încă se mai gândește la convocarea la echipa națională.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi doresc la națională, da… dar deocamdata nici n-am fost căutat, niciun telefon, nici dacă trăiesc sau nu”, a mai spus Gicu Grozav. 29 de selecții are Grozav la naționala României, pentru care a înscris cinci goluri.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” Vezi toate știrile
Citește și