Închide meniul

Gicu Grozav, resemnat după Farul – Petrolul 2-0: „Ce să mai zic? Atât s-a putut!”

Sebastian Cristian Publicat: 18 februarie 2023, 22:21

Reclamă
Gicu Grozav, resemnat după Farul – Petrolul 2-0: Ce să mai zic? Atât s-a putut!”

Gicu Grozav, resemnat după Farul - Petrolul 2-0

Gicu Grozav / captură Prima Sport

Gicu Grozav, resemnat după Farul – Petrolul 2-0. Mijlocașul „lupilor galbeni” nu s-a ferit de cuvinte și a explicat că diferența de valoare dintre cele două echipe a fost una evidentă în favoarea gazdelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația lui Gică Hagi s-a impus fără probleme și s-a distanțat la 5 puncte de CFR Cluj, cel puțin până la meciul ardelenilor cu FC Argeș.

Gicu Grozav, resemnat după Farul – Petrolul 2-0: „Ce să mai zic? Atât s-a putut!”

„Ce să mai zic? A fost un meci greu, știam ce ne așteaptă. Farul este o echipă foarte bună, cu jucători tehnici. Îi place să aibă posesia, are calitate și ne-a blocat bine, nu ne-a dat spații. Au și marcat repede. Noi am încercat, dar atât s-a putut. Farul e o echipă foarte puternică și se vor bate cu șanse reale la titlu.

Fanii ne-au încurajat, au fost alături de noi, au venit în număr mare și sunt alături de noi. Ne pare rău că nu i-am făcut fericiți, dar mergem înainte. Trebuie să strângem rândurile și să luptăm că o să fie greu și timpul o să fie scurt.

La faza penalty-ului a fost o minge bâlbâită în careu. Nu trebuia lăsată să cadă. M-am întors, am vrut să pășesc, Denis și-a lăsat piciorul și l-am călcat. Nu a fost cu intenție, dar asta a fost decizia arbitrului. Trebuie să ridicăm capul. Și în această seară am încercat, nu ne-a ieșit”, a declarat Gicu Grozav după meci.

Reclamă

Farul – Petrolul 2-0. Louis Munteanu și Denis Alibec au făcut show! Trupa lui Gică Hagi s-a distanțat în fruntea Ligii 1

Farul – Petrolul 2-0. Formația lui Gică Hagi a câștigat fără niciun fel de problemă duelul cu „lupii galbeni” și și-a consolidat primul loc în Liga 1. Echipa din Constanța are acum un avans de 5 puncte față de CFR Cluj, ocupanta locului 2. Ardelenii vor juca mâine împotriva lui FC Argeș.

Meciul a fost dominat încă de la început elevii lui Gică Hagi, care au avut posesia și au atacat poarta adversă din primele minute. Insistența a dat roade în minutul 28, atunci când Louis Muntenau a deschis scorul din interiorul careului, după o combinație frumoasă cu Denis Alibec.

Lucrurile nu au stat diferit nici în repriza secundă, iar Farul a mai înscris o dată. Gicu Grozav l-a faultat în careu pe Denis Alibec, iar golgheterul Farului a transformat fără emoții lovitura de penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Petrolul a încercat să revină pe final de meci, dar fără succes. Astfel, Farul Constanța ajunge la 55 de puncte și conduce clasamentul din Liga 1. Petrolul rămâne pe locul 7, cu 33 de puncte adunate.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și