Închide meniul

Giedrius Arlauskis, atac dur la Dan Petrescu după ultimele declaraţii date de antenorul campioanei: „Bate câmpii! E prea mult!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 aprilie 2022, 10:04

Giedrius Arlauskis, atac dur la Dan Petrescu după ultimele declaraţii date de antenorul campioanei: „Bate câmpii! E prea mult!

Giedrius Arlauskis, atac la Dan Petrescu

Hepta

Giedrius Arlauskis s-a dezlănţuit. După ce l-a făcut praf pe Neluţu Varga, portarul lituanian a lansat un atac dur şi la Dan Petrescu. Portarul lituanian nu este de acord cu atitudinea tehncianului care, în ultima perioadă, critică arbitrajele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a uimit pe toată lumea după ce a criticat arbitrajul la amicalul caritabil cu Dinamo Kiev. „Cred că am avut și 2-3 penalty-uri, dar nu am mai primit nici în amicale, nici în meciuri oficiale. Asta este, a venit fratele lui Kovacs acum, la următorul meci vine sora lui Kovacs, apoi fata sau băiatul lui Kovacs”, a fost declaraţia uluitoare a lui Dan Petrescu, după CFR Cluj – Dinamo Kiev 0-0.

Giedrius Arlauskis, despre Dan Petrescu: „E prea mult! Trebuie să ştii limitele!”

Cam bate câmpii Dan Petrescu în ultima perioadă, cu arbitrii, dacă și la meci caritabil zice de arbitru… E prea mult! Trebuie să știi limitele.

El m-a pus într-o situație proastă, eu aveam planuri să joc în continuare, dar am ajuns în situația asta din cauza lor. Niciodată să nu spui niciodată, rămâne de văzut”, a spus Arlauskis la digisport.ro.

Giedrius Arlauskis a dat de pământ cu șefii lui CFR Cluj. „Neluțu Varga m-a terorizat! M-am trezit cu ANAF la ușă!”

Giedrius Arlauskis continuă atacurile la șefii lui CFR Cluj după ce câștigat procesul cu clubul din Gruia la FIFA. Portarul susține că conducătorii campioanei României l-au înșelat și nu i-au plătit datoriile la ANAF. Lituanianul a dezvăluit că patronul Neluțu Varga „l-a terorizat”.

Reclamă

Arlauskis a mai precizat că a preferat să vină la CFR Cluj, deși avea o oferță mai bună din altă parte. Lituanianul s-a trezit cu reprezentanții ANAF la ușă, pentru că CFR nu i-a plătit datoriile.

„Eu, când am venit la CFR, noi eram plătitori de TVA. Eu aveam datorie mai veche către ANAF. Le-am zis să rezolve și nu vreau niciun ban. Asta a fost rugămintea mea, Neluțu, marele patron, a zis că nu e nicio problemă. Am jucat pe 3.000 de euro. Apoi, m-a terorizat Neluțu, tot insista. I-am spus că am ofertă din Turcia. M-au tot frecat la cap. Copilu m-a convins să vin în cantonamentul din Austria. Contractul era 300.000 la semnătură și 20.000 pe lună. Tot mai puțin de cât aveam în Turcia.

Am început antrenamentele, dar n-am semnat. Copilu mi-a zis să semnăm pe 5.000 de euro, pe 6 luni, iar la începutul lui 2022 semnăm pe 20.000 de euro, cu banii la semnătură. Apoi, secretara mi-a spus că am datorie la ANAF. Cum așa, Doamne? Nu v-ați ținut de cuvânt? M-am trezit cu ANAF la ușă. Cred că o să mă caute și Interpolul! De când am plecat cu scandal de acolo, n-am dat nicio declarație. Am reziliat în liniște! „Domnul optimizare” Balaj a adus 17 jucători, iar 16 o freacă. Deja știe toate amănuntele! A fost pus de cineva”, a spus Giedrius Arlauskis, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și