Închide meniul

Gigi Becali a anunțat că îl dă afară, dar el nu vrea să plece! Ultimul jucător rămas pe „lista neagră” a patronului FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 ianuarie 2023, 14:06

Gigi Becali a anunțat că îl dă afară, dar el nu vrea să plece! Ultimul jucător rămas pe „lista neagră a patronului FCSB

Gigi Becali a dat afară 8 jucători de la FCSB

Gigi Becali a dat afară 8 jucători de la FCSB / Hepta

Gigi Becali a anunțat că îl dă afară pe Rachid Bouhenna, dar el nu vrea să plece! Fundașul algerian este ultimul jucător rămas pe „lista neagră” a patronului FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri a anunțat o „curățenie de iarnă” masivă la echipă și s-a ținut de cuvânt. Nu mai puțin de 8 jucători au plecat de la vicecampioana României în pauza competițională.

Gigi Becali a anunțat că îl dă afară, dar el nu vrea să plece!

Andrei Dumiter, Florin Achim, Radu Boboc, Marco Dulca, Bogdan Rusu și Răzvan Ducan și-au reziliat contractul cu FCSB, la ordinul lui Gigi Becali. În plus, Ianis Stoica și Alexandru Musi au fost cedați sub formă de împrumut la U Cluj, respectiv Poli Iași.

Pe lista lui Gigi Becali a mai rămas un singur jucător de care vrea să scape. Rachid Bouhenna a jucat numai 9 meciuri în actualul sezon și a ieșit din planurile finanțatorului de la FCSB.

Becali îl forțează să-și rezilieze contractul, însă fundașul algerian rămâne tare pe poziții. Potrivit spotmedia.ro, Bouhenna solicită să primească salariile compensatorii până la finalul sezonului, pentru a accepta să se despartă de FCSB în această iarnă.

Reclamă

Becali nu a acceptat condiția pusă de jucătorul adus la FCSB vara trecută, motiv pentru care acesta continuă să fie legitimat la echipa roș-albastră, însă fără să fie luat în calcul de Mihai Pintilii.

Cotat la 300.000 de euro de transfermarkt.com, Rachid Bouhenna a adunat numai 588 de minute în tricoul FCSB-ului.

Ce a spus Rachid Bouhenna despre situația sa de la FCSB

La începutul acestui an, Rachid Bouhenna a avut un răspuns dur pentru Gigi Becali, după ce latifundiarul din Pipera a anunțat că îi va rezilia contractul cu vicecampioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Bouhenna spunea că, deși este nemulțumit la FCSB din cauză că Gigi Becali l-a trecut pe linie moartă, nu poate pleca la dorința patronului, deoarece familia sa s-a acomodat deja în București.

„Eu încă sunt în vacanță. Nu sunt cu echipa în cantonamentul din Turcia, nu sunt la echipa secundă, mă antrenez singur, iar pe 16 o să vin la club. Nu știu nimic momentan, n-am vorbit cu nimeni: Mihai Stoica, Mihai Pintilii sau patronul. Nu vreau să continui aici, nu-mi place situația în care mă aflu, e normal.

Ei nu mă vor aici. Totuși, nu e atât de simplu, sunt și cu familia mea, copiii mei sunt la școală aici. Dacă aș fi fost doar eu, da, aș fi zis că plec în secunda doi. În ceea ce privește situația de la echipă până acum, nu am avut niciun conflict cu nimeni.

Știu ce a zis patronul la scurt timp după ce am venit, că nu se mai bazează pe serviciile mele. Știți cum e el, ce pot zice mai mult? Nu prea mă interesează ce cred oamenii”, a spus Rachid Bouhenna, conform playsport.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali a anunțat că îl dă afară, dar el nu vrea să plece
  • Ultimul jucător rămas pe „lista neagră” a patronului FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și