Închide meniul
EXCLUSIV

Andrei Dumiter a rupt tăcerea, după ce a plecat de la FCSB: „Nu s-a avut răbdare! Am fost tras pe linie moartă”. Ce a spus despre Gigi Becali

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 ianuarie 2023, 15:14

Andrei Dumiter a rupt tăcerea, după ce a plecat de la FCSB: „Nu s-a avut răbdare! Am fost tras pe linie moartă. Ce a spus despre Gigi Becali

Andrei Dumiter s-a despărțit de FCSB în această iarnă

Andrei Dumiter s-a despărțit de FCSB în această iarnă / Antena Sport

Andrei Dumiter a rupt tăcerea, după ce a plecat de la FCSB. Atacantul de 23 de ani intrase pe „lista neagră” a lui Gigi Becali, în această iarnă. Tânărul jucător și-a găsit repede echipă și a semnat cu FC Voluntari, iar acum a oferit prima reacție în legătură cu perioada petrecută la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Dumiter n-a mai fost dorit la FCSB și a părăsit echipa după un an și jumătate. El fusese adus de la Sepsi, în schimbul a 350.000 de euro.

Andrei Dumiter a rupt tăcerea, după ce a plecat de la FCSB

Dumiter și-a dorit enorm să vină la FCSB, dar accidentarea suferită înaintea actualului sezon i-a influențat decisiv soarta la clubul lui Gigi Becali.

Cu toate acestea, atacantul nu îl acuză pe patronul FCSB. Din contră, Andrei Dumiter a apreciat foarte mult că Becali n-a vorbit de rău despre el în spațiul public.

Andrei Dumiter nu s-a putut abține însă când a fost întrebat despre situația bizară de la FCSB. Roș-albaștrii au plecat în cantonamentul din Antalya fără antrenorul principal, Leo Strizu.

Reclamă

„Este un nou început pentru mine, abia aștept să înceapă meciurile oficiale. (N.r. – Despre plecarea de la FCSB) Eu sunt sigur că am luat decizia corectă. A fost o decizie comună, ei cumva îmi sugerau că este mai bine să plec, și eu voiam să plec, să nu mai stau și să nu joc. Au fost 6 luni foarte grele. Acum nu mai contează ce a fost, contează ce va fi.

Se știe foarte bine care a fost treaba și cu cei de la Sepsi. De atunci am vrut să am continuitate, să joc, știam că dacă mă duc la FCSB o să fie greu, dar am zis să mă duc, până la urmă, și să dau tot ce am mai bun pentru a reuși acolo. Multe lucruri nu mai sunt de spus. Acum sunt la FC Voluntari și vreau să îmi fac treaba ât mai bine.

Andrei Dumiter nu este supărat pe Gigi Becali: „Întotdeauna m-a lăudat”

(N.r. – Despre Gigi Becali) Până acum, niciodată nu a spus ceva rău de mine. În toate ziarele, chiar dacă ziariștii și moderatorii încercau să scoată ceva negativ de la dânsul, întotdeauna m-a lăudat. În vară, când m-am accidentat înainte de primul meci oficial, cred că s-a rupt totul.

Reclamă 4 / 0/3

După aceea s-au adus jucători pe acel post, pe bani foarte mulți. Am intrat, n-am reușit nici eu să fac mare lucru, nici n-am fost într-un context care să-mi dea foarte multă încredere și ritmul de joc de care aveam nevoie. Nu s-a mai avut răbdare, am fost trecut pe linie moartă și de acolo am decis că este mai bine să ne despărțim.

Sper să fie un restart pentru mine, de asta am venit la FC Voluntari. Domnul Ciobotariu m-a dorit foarte mult, iar asta a contat foarte mult pentru mine. Este foarte important să te vrea un antrenor la echipă.

(N.r. – FCSB, fără Leo Strizu în cantonament) Acum să zic că mă mai surprinde, aș minți. Nu mă surprinde situația pentru că așa s-a întâmplat de fiecare dată. Întotdeauna a fost ceva foarte imprevizibil acolo. Ce mai pot spune? Acum le doresc baftă și sunt focusat pe ce am de făcut aici”, a spus Andrei Dumiter, în exclusivitate pentru as.ro.

Cotat la 250.000 de euro de transfermarkt.com, Andrei Dumiter a bifat 27 de meciuri pentru FCSB, reușind să înscrie 3 goluri și să ofere o pasă decisivă.

În stagiunea curentă, Dumiter a jucat un singur minut în Liga 1, în meciul cu Sepsi, câștigat cu 1-0 de FCSB.

Tot în această iarnă, FCSB s-a mai despărțit de Radu Boboc, Marco Dulca, Bogdan Rusu şi Florin Achim. Rachid Bouhenna și Răzvan Ducan sunt jucătorii rămași pe „lista neagră” a lui Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări
  • Andrei Dumiter a rupt tăcerea, după ce a plecat de la FCSB
  • „Nu s-a avut răbdare! Am fost tras pe linie moartă”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
Vezi toate știrile
Citește și