Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că un alt titular al FCSB-ului va pleca de la echipă! Cum vrea să suplinească pierderea importantă

Bogdan Stănescu Publicat: 24 ianuarie 2024, 9:55

Reclamă
Gigi Becali a anunţat că un alt titular al FCSB-ului va pleca de la echipă! Cum vrea să suplinească pierderea importantă

Gigi Becali a anunţat că un alt titular al FCSB-ului va pleca de la echipă

Jucătorii FCSB-ului, într-un meci / Profimedia Images

Gigi Becali a anunţat că un alt titular al FCSB-ului va pleca de la echipă! Milionarul din Pipera a spus că fundaşul stânga Risto Radunovic s-ar putea despărţi din vară de FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radunovic este unul dintre cei mai importanţi jucători ai FCSB-ului, fiind titularul postului de fundaş stânga. Becali a spus că, în cazul în care Radunovic pleacă, va lua un fundaş stânga.

Gigi Becali a anunţat că un alt titular al FCSB-ului va pleca de la echipă!

Becali îl avea pe acel post pe Cristi Ganea, dar s-a despărţit de acesta, iar jucătorul s-a întors sub comanda lui Gică Hagi.

Becali mai are o variantă pentru a-l înlocui pe Radunovic. Pe acel post ar putea juca noul său transfer, ghanezul Nana Antwi, care este, de fapt, fundaş dreapta, dar poate evolua şi în banda stângă.

„Eu zic că acum e cam lucrată echipa, e posibil un atacant puternic, de careu, și cam atât.

Reclamă

Poate încă și un fundaș central, mai combinativ, poate și un fundaș stânga, dacă pleacă Radunovic. E posibil să plece din vară! Deci, cam atât, echipa deja este făcută”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Gigi Becali îl vrea titular pe Nana Antwi: „O să joace pentru că e ‘rachetă cosmică’! O să facem o şmecherie”

Gigi Becali a anunţat un nou titular la FCSB. Este vorba de Nana Antwi, fundaşul pe care l-a adus de la FC Urartu. Chiar dacă nu a jucat niciun minut pentru FCSB, Nana Antwi l-a cucerit pe Becali.

Gigi Becali nu concepe ca echipa să înceapă fără Nana Antwi. Patronul de la FCSB spune că fundaşul dreapta este o adevărată „rachetă cosmică”. Dacă linia de atac a fost deja stabilită, FCSB are nevoie ca Pantea, rivalul lui Nana Antwi pe post, să joace pentru a respecta regula U21.

Reclamă 4 / 0/3

Nana o să joace pentru că e „rachetă cosmică!” O să vedem cum va fi. O să facem ceva, o şmecherie ceva”, a spus Gigi Becali.

Andrea Compagno, pe lista unei echipe din Liga 1! Răspunsul dat imediat de Gigi Becali

Andrea Compagno se află pe lista unei echipe din Liga 1. Atacantul italian de la FCSB este dorit de către U Cluj, iar Gigi Becali a oferit imediat răspunsul. Patronul roş-albaştrilor nu este dispus să îl cedeze pe vârful de 27 de ani la formaţia antrenată de Ioan Ovidiu Sabău.

Andrea Compagno a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB nu mai este mulţumit de evoluţiile atacantului italian. Becali e dispus să renunţe la serviciile sale în această iarnă, dar nu pentru orice sumă.

Neftci Baku a făcut o ofertă de 400.000 de euro pentru Andrea Compagno. Ulterior, U Cluj a intrat „pe fir” pentru un transfer al atacantului italian.

Conform iamsport.ro, clujenii au vrut să îl împrumute pe Andrea Compagno până la finalul sezonului. Gigi Becali a refuzat însă propunerea „Şepcilor roşii”. Milionarul vrea să îl cedeze definitiv pe atacantul italian.

După victoria cu Hermannstadt, Ioan Ovidiu Sabău a fost întrebat despre un posibil transfer al lui Andrea Compagno la U Cluj. Antrenorul clujenilor a dezvăluit că şi-l doreşte pe atacantul italian, însă nu depinde de el transferul acestuia în Gruia.

Neluţu Sabău a recunoscut că îl vrea pe Andrea Compagno

„Compagno este un atacant foarte bun. Da, îl vreau la mine în echipă, dar nu depinde de mine. Oricum, mai avem nevoie de un atacant”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, în urmă cu câteva zile, conform digisport.ro.

Reclamă

Între timp, după ce nu au putut să-l transfere pe Andrea Compagno de la FCSB, U Cluj a oficializat transferul unui atacant. „Şepcile roşii” l-au prezentat pe Federico Anselmo, un argentinian care ultima dată a evoluat la Quilmes, în Liga a 2-a din Argentina.

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
Vezi toate știrile
Citește și