Închide meniul

Gigi Becali a anunţat când va lua cu asalt piaţa transferurilor. Patronul lui FCSB şi-a făcut planul: „Eu nu mă hazardez!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 februarie 2023, 8:31

Gigi Becali a anunţat când va lua cu asalt piaţa transferurilor. Patronul lui FCSB şi-a făcut planul: „Eu nu mă hazardez!

Gigi Becali a anunţat când va lua cu asalt piaţa transferurilor

Gigi Becali este patronul de la FCSB / Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

  • Gigi Becali a renunţat la 9 jucători
  • Ce va face pe piaţa transferurilor

Gigi Becali s-a hotărât şi a anunţat când va lua cu asalt piaţa transferurilor. Latifundiarul din Pipera a renunţat la 9 jucători în această iarnă, dar nu s-a grăbit să aducă întăriri la echipă. Patronul lui FCSB are planul făcut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trupa lui Mihai Pintilii este pe locul 4 în clasament. A ratat o şansă uriaşă să se apropie la un punct de Farul lui Gică Hagi şi a pierdut in extremis pe Arena Naţională. Chiar dacă a condus cu 2-1 până în minutul 90+4, FCSB a fost învinsă de constănţeni.

Gigi Becali a anunţat când va lua cu asalt piaţa transferurilor

Pentru FCSB urmează un nou duel „de foc”, în Gruia, pe terenul campioanei en-titre CFR Cluj. În cazul unui nou eşec, roş-albaştrii îşi diminuează serios şansele la titlu. Ardelenii s-ar distanţa astfel la 12 puncte. Gigi Becali aşteaptă să vadă cum va arăta clasamentul la intrarea în play-off, după înjumătăţirea punctelor.

Reclamă

Din moment ce perioada de transferuri se încheie în România pe 13 februarie, e de aşteptat ca FCSB să nu mai aducă niciun jucător. Abia la vară pot apărea noi modificări în lotul vicecampioanei.

„Sunt jucători, dar nu are rost să vorbesc acum. La ora asta nu mă interesează să dau bani. În play-off sau dacă luăm campionatul, normal că faci investiții, 3-4 jucători, dar așa nu. Eu nu mă hazardez”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Ianis Stoica, Radu Boboc, Alexandru Musi, Răzvan Ducan, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Ovidiu Perianu, Andrei Dumiter şi Rachid Bouhenna sunt jucătorii care au plecat de la FCSB în această iarnă.

Ofertă de 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Gigi Becali a evitat şi să îşi vândă cei mai buni jucători. Totul în contextul în care a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru Darius Olaru. Patronul lui FCSB a recunoscut că, în conturile clubului, ar fi putut intra încă din această iarnă un milion de euro, în cazul în care accepta să renunţe la mijlocaşul de 24 de ani.

Omul de afaceri nu a anunţat care a fost clubul care a insistat pentru Olaru. Totuşi, propunerea primită nu a fost pe placul lui şi a decis să nu renunţe la un jucător care îl poate ajuta în lupta pentru titlu.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am ce să vând, am avut ofertă pe Olaru de 5 milioane. A zis că îmi dă un milion acum şi 4 opţiune obligatorie. Nici nu ştiu de unde a fost. Am zis că pe mine nu mă interesează astea, chestiunile astea de contracte îmbârligate. Că tu poţi să îmi faci ofertă de 4 milioane şi să îmi dai 4 milioane în 4 ani. Nu. Clar… 1 milion. Eu nu am nevoie de bani. Dă-mi un milion acum, dă-mi 2 milioane peste 6 luni şi peste încă 6 luni încă două. Că nu am nevoie de bani. Dar să fie clar. Dar nu am acceptat.

Eu de exemplu puteam să fac aşa… ia-l pe Olaru, îl închiriam pe un milion până în vară. Deci 4 luni luam un milion. Dar nu am vrut. Era bine, dar e jucător principal. Pierzi campionatul. Nu? Eu pot să ia pe un jucător, să-l închiriez, cât iau alţii pe un jucător în total. Eu iau pe 4 luni dacă închiriez un jucător cât iau alţii să ia un jucător definitiv sau dublu. Aşa e la Becali, ce să faci?„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Olaru are o cotă de 5.3 milioane de euro, potrivit transfermarkt.ro. Mijlocaşul de 24 de ani a jucat în 21 de meciuri din această ediţie de campionat. A înscris un gol şi a oferit 4 pase decisive.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat